Jampoli
Gold Üye
Merhabalar dostlar.Öncelikle cheatglobal ve bünyesindeki ekip birçok oyuna hack programlıyor.Burada bazı programlama ile uğraşan arkadaşlar,öğretmek amacıyla sitede bazı şeyler paylaşıyorlar ve çok da yararlı oluyor.Size söylemek istediğim şey şu,ülkemizde oyun hackleme üzerine nasıl hacklenir ?, ne gibi bir yol izlenmeli ?,hangi programlar nasıl kullanılmalı ?,bazı metodlar vb. eğitimler,yok denecek kadar az.Ülkemiz dışında bu işi yapan kendi çapında büyük ismi duyulmuş siteler var.Benim nacizane düşüncem,önerim ülkemizde de bu işi yapan ve bu işi gerçekten iyi bilen bir ekibin (örneğin; cheatglobal ekibi gibi) başlangıç,orta,ileri düzey oyun hacklemek,Crâck vb. üzerine,videolu dersler çekmesini talep ediyorum.Gerek ücretli,(ücretli olursa hem sitenin gelişmesinde hem de videoları çeken,emeği geçen arkadaşlara maddi olarak bir motivasyon olacağını düşünüyorum.Aynı zamanda gerçekten öğrenmek isteyen arkadaşlar para harcayarak bu eğitim serisini alır ve daha güzel bir kitleye hitap edilmiş olur.)Gerek ise free videoları çekip yayınlanmasının,hem sitenin isminin duyulmasında ve gelişmesinde,hem ülkemizde bu işe merak salan dostlarımızın,türkçe kaynak ile doğru ve gerçekten bilen işinin ehli insanlar aracılığıyla doğru birşekilde öğrenmelerinin ve eğitilmelerinin büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.