victorlara200
Silver Üye
İndirdim fakat vcruntime140 hatası verdi kurulum tamamlanmadı şimdi ne yapacağım. Enjeksiyon hatasının değerini her başlattığımda 8
knk bunu bilmem de format atmanı öneririm ban yiebilirsinİndirdim fakat vcruntime140 hatası verdi kurulum tamamlanmadı şimdi ne yapacağım. Enjeksiyon hatasının değerini her başlattığımda 8
Valorous un orjinalinde bi diskde Facebook dosyası vardı cracklenmeden 1 2 gun önce duyuru atmışlardı ordan birşeyler sil diyolardı , ben hileyi denedikten sonra o dosyayı sildim ve şuan bir sıkıntı yok 2 gun oldu
C:/Facebook sil komple ardından çalıştır %programdata% auth.txt check.txt silİndirdim fakat vcruntime140 hatası verdi kurulum tamamlanmadı şimdi ne yapacağım. Enjeksiyon hatasının değerini her başlattığımda 8
Kanka bu adam yabancı galiba yazdıkları baya translate gibi geldiC:/Facebook sil komple ardından çalıştır %programdata% auth.txt check.txt sil
hileyi dafttan aldım ücretli şekilde bana gösterileni söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum sadeceKanka bu adam yabancı galiba yazdıkları baya translate gibi geldi
hileyi dafttan aldım ücretli şekilde bana gösterileni söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum sadece yabancı gibi aynen