Nowzy
Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda CheatGlobal’da bazı sorunlar gözlemliyorum ve bu konuyu dile getirmek istedim. Özellikle yorum kasan kişi sayısında büyük bir artış var ve maalesef birçok yetkili bu duruma müdahale etmiyor. Şimdi, hafta içi olsa ve okullar açık diyerek anlayış gösterebiliriz, ama tatilde olmamıza rağmen hala aktif olmayan birçok yönetici var. Tamam, 1-2 kişinin işi olabilir, köye gitmiş ya da özel sebepleri vardır diyelim, ama diğerleri? Yetkili olabilmek için başvuru sırasında '7/24 aktifim' diyerek gelen kişilerin şimdi ortalıkta görünmemesi ciddi bir sorun.
Alt tarafta henüz yorum kasan bir kullanıcı görüyorum ve müdahale edilmemiş. Bu kadar yetkili varken neden böyle bir durum yaşanıyor? Aktif olan birkaç yönetici dışında çoğu kişi bu tarz sorunları ya görmüyor ya da ilgilenmiyor. Hakkını vererek işini yapan birçok yetkiliyi takdir ediyorum, ama bazı yetkililerin gerçekten aktif olmadığını ve görevlerini yerine getirmediğini düşünüyorum.
Bence kısa süre içinde yönetici kadrosunda bir düzenleme yapılmalı ya da aktiflik ve sorumluluk konusunda ciddi bir uyarı yapılmalı. Bu durum sadece benim değil, birçok kişinin de düşündüğü bir konu olabilir.
Havertt ?
Alt tarafta henüz yorum kasan bir kullanıcı görüyorum ve müdahale edilmemiş. Bu kadar yetkili varken neden böyle bir durum yaşanıyor? Aktif olan birkaç yönetici dışında çoğu kişi bu tarz sorunları ya görmüyor ya da ilgilenmiyor. Hakkını vererek işini yapan birçok yetkiliyi takdir ediyorum, ama bazı yetkililerin gerçekten aktif olmadığını ve görevlerini yerine getirmediğini düşünüyorum.
Bence kısa süre içinde yönetici kadrosunda bir düzenleme yapılmalı ya da aktiflik ve sorumluluk konusunda ciddi bir uyarı yapılmalı. Bu durum sadece benim değil, birçok kişinin de düşündüğü bir konu olabilir.