ya bir çok örneği vardı cheat engine imgu için tutoriallar var youtubete bulamazsan atarım ben sana öyle mantığı yazılım bilmediğinden mi imgu kullanıyosun yanlış anlama seviyene balı yani orta seviye mi üst düzeymi yoksa iyinin bi tık üstümü diye merak ettim eğer kötüde olabilirsin kötüysen imguyu kullanma lua script kullan simdilik lua script cok basit imguya göre öyle geliştirebilirsin
ama şeyde yapabilirsin bak fikir veriyim ila ce içindeki scriptleri imguya çevirmene gerek yoki pointer olarakta döndürebilirsin veya statik adresi kullanabilirsin mov adressleriylede kullanabilirsin ama bunlar cs de oluyor yani çok ciddi bir lua scripitiyse tabi imgu şart ama basit şeyler mesela silah hilesi yaptın dimi basit pointer zaten bu lua scripitinde kullanabilirsin ama sen illa diyorsan ben bunları illa bi gui şekilndne kullancam o zaman cs ye daha rahat dökersin ki imgudan daha rat imgu çok kafa bozuyor
çünkü c++ tabanlı bir dil yapısı oldukça diğer dillere göre çok zor
dediğim gibi c++ seviyen çok üst düzey yada orta değilse imguya çevirmen zorlaşır
zaten bunlarada gerek yok adressin statik adresini al değişmeyen adresini yaz cs ye forum ekle ekle pointeride yazdır tamam read write attır zorluk çekme önemli olan luanın içindeki o mob bilmem şey değil ki adressi değiştirmekle alakalı onuda imgu gibi zor bir şeyle kafayı yorma ama illa ben imguyla yapcam dersen örnekleri çok var