Cheat Engine Pointer-Offset Bulma Konusunda Destek Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loorkee

Normal Üye
Herkese selam,
Metin2 için oyun hilesi yapmaya çalışıyorum. Kodlama konusunda sıkıntı yaşamayacağımı umuyorum. Ancak cheat engine, ollydbg gibi araçları kullanma konusunda henüz yeni olduğum için zorlanıyorum.

Bu konuda danışmak istediğim 2 temel konu var.
1. Undetected Cheat Engine ile Cheat Blocker'u bypasslamadan offsetlere ulaşılabilir mi?
2. Offsetlere ulaşmaya çalışırken "find out what accesses this address" yaptığımda "failure obtaining physical address for 2CBFFBA" hatası alıyorum.
Neden virtual address ile physical address'i elde edemiyorum.

Not ; Undetected Cheat Engine'i github'tan forkladım ve bu projeyi oyunların anlayamayacağı hale getirdim, build ve compile edip app haline getirdim. Acaba bu aşamada bilmediğim bir hata mı yaptım. Cheat Engine'i official sitesinden indirdiğimde ve "find out what accesses this address" yandaki komutu seçtiğimde cheat blocker uyarı verip oyunu kapatıyordu, undetected versiyonunu yaptıktan sonra oyun crash olmuyor ancak yukarıda anlattığım hatayı alıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum, en ufak desteğinizin bile çok faydalı olduğunu lütfen atlamayın ve zaten bildiğimi düşündüğünüz şeyler olsa bile lütfen benimle paylaşın. Hile kodlama konusuna atılalı 2 gün oldu. Yoğun iş mesaileri sonrasında bu konuya vakit ayırıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Cheat Blockerın anti debugger özelliği olduğu için undetected CE bile kullansan F5 F6 atamazsın, Anca bulduğun adresi Pointer Scan yöntemi ile alırsın.
Bakmak istersen buyur araştır, sana yardımcı olur debugger aşmak için "IsDebuggerPresent Bypass"

Dump yöntemi ile Adres aramak mantıklı yani İDA Pro veya Ollydbg gibi araçlar ile ancak Assambly dilini bilmiyorsanız -
Bu sizi baya zorlar çünkü çok karmaşık gelebilir.

Dostum ekle beni sana yardımcı olmaya çalışayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt