Çözüldü Cheat Engine ile ortalama zararı nasıl değiştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Defkhan59

Efsane Üye
Evet başlıkta da belirttiğim gibi basit bir görüntü değiştirme işlemi yapmak istiyorum oynadığım sunucuda forumda paylaşılan cheat engine çalışıyor speed hack yapabiliyorum fakat kılıçlardaki ortalama zararı nasıl değiştirebilirim bunu da öğrenmek istiyorum internette bir kaç video izledim fakat onların yaptığı yöntem bende sonuç vermiyor.

Merhabalar

Youtubede detaylı videoları mevcut biraz araştırma yaparsanız bulabilirsiniz

Saygilarimla.

Merhabalar

Youtubede detaylı videoları mevcut biraz araştırma yaparsanız bulabilirsiniz

Saygilarimla.
Yansıtırken herkes değiştirilmiş görüntüyü görebiliyor, bunu ticarette de gösterebilir miyiz? :D ticarette de aynı görüntüyle olsa bir nevi ticaret hilesi gibi bir şey çıkmış olur ortaya da elbette bunu ilk düşünen ben değilimdir heralde bu zamana kadar yoksa bir yöntemi de yoktur :D

Yansıtırken herkes değiştirilmiş görüntüyü görebiliyor, bunu ticarette de gösterebilir miyiz? :D ticarette de aynı görüntüyle olsa bir nevi ticaret hilesi gibi bir şey çıkmış olur ortaya da elbette bunu ilk düşünen ben değilimdir heralde bu zamana kadar yoksa bir yöntemi de yoktur :D
Gameforgede yapanlar var. Kazım Deveci Metin2 tr oynarken videoda dolandırılmıştı kanalı silinmeseydi link atıcaktım. Ticaretten satıyorlar itemi görünüşü değişiyor sen 50ort olarak görüyorsun ama envanterine gerçek ortuyla vb geliyor

Gameforgede yapanlar var. Kazım Deveci Metin2 tr oynarken videoda dolandırılmıştı kanalı silinmeseydi link atıcaktım. Ticaretten satıyorlar itemi görünüşü değişiyor sen 50ort olarak görüyorsun ama envanterine gerçek ortuyla vb geliyor
Aynen tam da o olayı pvplerde yapmaktan bahsetmiştim işte ticaret hilesinden bir farkı olmaz ortalama zarar gelen her türlü eşyayı elit gibi gösterip ticaretini yapabilirdik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt