Cheat Engine herşeyin kalıcı pointerı var mı?

yorgun0

Bronz Üye
Herkese merhabalar, EU4 oyununa hile yaparken bir adressin kalıcı pointer'ını bir türlü bulamadım arkadaşlar kısaca özet geçicek olursam fotoğrafta sol üstte gördüğünüz oyunun konsolu bu konsol multiplayerda açılmıyor ve açmak içinde 4 tane pointerı aktif etmemiz gerek: full konsol, üst gövde, alt gövde, en son olarakta yazı yazmaya yarayan kısım ben full konsol üst gövde ve alt gövdenin pointerlarını buldum ama yazı yazma yerinin bulamadım (fotoğraftaki kırmızı yer) kalıcı pointerını nasıl bulabilirim. (klasik kalıcı pointer bulma yöntemini denedim olmadı onu yazmayın)
image.png

pointerlarda kalıcı diye birşey yoktur her versiyon değiştiğinde birşey eklediklerinde yerleri değişir

özel adresler için array of byte AOB/signature dediğimiz versiyon değiştikce güncellerseniz aradaki farklı olan kısımlar yerine ? işareti eklersiniz
belli bir versiona kadar kullanabilirsiniz oda kalıcı değildir

internal bir hile yapıyorsan signature kullanabilirsin sürekli pointer güncellemene gerek kalmaz

memory hile yapmak için soruyorsan bu soruyu sadece kafa yorarsın en küçük update te tekrardan uğraşırsın

Herkese merhabalar, EU4 oyununa hile yaparken bir adressin kalıcı pointer'ını bir türlü bulamadım arkadaşlar kısaca özet geçicek olursam fotoğrafta sol üstte gördüğünüz oyunun konsolu bu konsol multiplayerda açılmıyor ve açmak içinde 4 tane pointerı aktif etmemiz gerek: full konsol, üst gövde, alt gövde, en son olarakta yazı yazmaya yarayan kısım ben full konsol üst gövde ve alt gövdenin pointerlarını buldum ama yazı yazma yerinin bulamadım (fotoğraftaki kırmızı yer) kalıcı pointerını nasıl bulabilirim. (klasik kalıcı pointer bulma yöntemini denedim olmadı onu yazmayın)
image.png
Hocam Sabit Pointer Bulucu Vardı Ama Tam Hatırlamıyorum Bulursanız İşe Yarar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt