Çözüldü CG loader yüzünden sorun yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

susutop

Bronz Üye
sabah cg loaderi kurdum biraz test ettim oynadım sonra sildim ana hesabıma geçiceğim diye sildim herneyse işte daha sonra hosts dosyasını silmem gerekti içine girdiğimde 50 den fazla websiteyi cgnin engellediğini gördüm bunu önemsemedim ama silmeyi denedim bana bilgisayarım " değişiklik yapabilmem için administratordan izin almanız gerkeli " gibi bir uyarı verdi ve sistemimden dosya silemez duruma geldi bilgisayarım youtubedakilerin hiç biri işe yaramadı cpp developeriyim bende kendi uygulamam ile deniyim dedim oda değiştiremiyor yönetici ile başlattığım halde destek olabilcek varmı acilen lazım. lütfen yardım edebilcek varmı

image :
yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler acelesi var
cg kendi kendine etkinlikte oluşturmuş ayrıca takvim ile

galiba benim izinlerimi değiştirmiş hiç bişi yapamıyorum bilgisayarımda cg loader dışında steamdan yüklediğim csgo ve apex var onun dışında bişi yok temiz format attım ve yine atamam format yardımcı olurmusnuz

Developer IOBit Unlocker veya YouTube da silinmeyen dosyayı silme diye aratmasını bilemiyor mu? 🐥

Kanka youtube üzerinde host dosyalarını silme veya reset host cleaner tarzında dosyalar var forumda onları kullanarak host dosyanı temizle ve giriş yap.

hocam bilgisayarım kitlenmiş durumda ben şuan bir dosyayı silmek istemiyorumki tüm herşeyimi bozdu cg lütfen geliştiricisi kim ise benimle iletişime geçip cgnin hangi klasördeki hangi izinleri bozduğunu söylesin bu cidden önemli bi durum lütfen.
Developer IOBit Unlocker veya YouTube da silinmeyen dosyayı silme diye aratmasını bilemiyor mu? 🐥
Kanka youtube üzerinde host dosyalarını silme veya reset host cleaner tarzında dosyalar var forumda onları kullanarak host dosyanı temizle ve giriş yap.
hocam olay hosts da değil driverstaki tüm dosyalarımda

bilgiler için teşekkürler!
hala yardıma ihtiyacım var sistem dosyalarındaki izinlerim cg looader ile değiştirildi sadece bunun için yardım istiyorum
cmd ile yönetici başlatıp o klasörde değişiklik yaparken bile system32 ile erişim reddedildi uyarısı alıyorum format tek çare ggibi duruyo ama oda imkansız şuanda
Remove-Item : Cannot remove item C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts: 'C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts' yoluna
erişim reddedildi.
diye bir hata alıyorum cg geliştiricilerini taglarmısınız görsünler lütfen ya

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
drivers/etc kısmında yer alan hosts/hosts.inc/ımhosts bunları iobit unlocker ıle kılıdı acıp sıl sonrasında Sıfırla

Hocam benim istediğim sitelere eişebilmek değil hosts dosyasını silebilmek tüm izinlerimi almış bu virüs sayılmazmı bence sayılır sonuçta bana sorabilir veya bilgim verilebildi lütfen bana geliştiriciniyi etiketleyin çözüm yolunu bildirsin arkadaşlar lütfen

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam benim istediğim sitelere eişebilmek değil hosts dosyasını silebilmek tüm izinlerimi almış bu virüs sayılmazmı bence sayılır sonuçta bana sorabilir veya bilgim verilebildi lütfen bana geliştiriciniyi etiketleyin çözüm yolunu bildirsin arkadaşlar lütfen
drivers/etc kısmında yer alan hosts/hosts.inc/ımhosts bunları iobit unlocker ıle kılıdı acıp sılebılırsınız hosts dosyası normaldede izin gereksınımı ister düzenleme yapabilmek için
bulunan dosyaların sahipliğini alıp kullandıgınız usere tam denetım vermeniz yeterli olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt