sabah cg loaderi kurdum biraz test ettim oynadım sonra sildim ana hesabıma geçiceğim diye sildim herneyse işte daha sonra hosts dosyasını silmem gerekti içine girdiğimde 50 den fazla websiteyi cgnin engellediğini gördüm bunu önemsemedim ama silmeyi denedim bana bilgisayarım " değişiklik yapabilmem için administratordan izin almanız gerkeli " gibi bir uyarı verdi ve sistemimden dosya silemez duruma geldi bilgisayarım youtubedakilerin hiç biri işe yaramadı cpp developeriyim bende kendi uygulamam ile deniyim dedim oda değiştiremiyor yönetici ile başlattığım halde destek olabilcek varmı acilen lazım. lütfen yardım edebilcek varmı
image :
yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler acelesi var
cg kendi kendine etkinlikte oluşturmuş ayrıca takvim ile
galiba benim izinlerimi değiştirmiş hiç bişi yapamıyorum bilgisayarımda cg loader dışında steamdan yüklediğim csgo ve apex var onun dışında bişi yok temiz format attım ve yine atamam format yardımcı olurmusnuz
image :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler acelesi var
cg kendi kendine etkinlikte oluşturmuş ayrıca takvim ile
galiba benim izinlerimi değiştirmiş hiç bişi yapamıyorum bilgisayarımda cg loader dışında steamdan yüklediğim csgo ve apex var onun dışında bişi yok temiz format attım ve yine atamam format yardımcı olurmusnuz