Çözüldü cg loader virüs!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

susutop

Bronz Üye
kim nederse desin cg loadeer bir virüstür hosts dosyasına bir takvim ile hosts dosyasını silseniz bile yenileyecek bir kod yazmışlar :D sizden izinsiz birşey yapılıyorsa bu virüstür aksini iddia edenin aklı fikri yerinde değildir beni banllasalarda umrumda değil ama cg loader bir virüs bunu bilerek indirin bakın bilgisayarıma format atmaya gidiyorum hayatımda cg loader gibi gereksiz bir şekilde sistemi değiştiren bi 3. parti yazılım daha görmedim ama helal olsun yani son noktaya kadar denedim open source haline baktım tek tek inceledim antivirüs oldum resmen ya karşı yazılım yaptırdım gptye düzeltsin diye ama daha çok bozdum hadi dedim sileyim bari güvenli modda yok yine hosts dosyası lazım oluyor bana uygulamalarım çalışmaz hale geldi size önerim kullanıyosanız hosts a bi bakın lazım olan site varsa size gidin formatınızı vurun gerek yok işkenceye bidaha chet global loaderini kullanmıcağım zaten test amaçlı kurup oynamıştım çalışıyodu eyvallah ama benden izinsiz gidip bu siteleri engellemenizi geçtim engelleme sebebinizi anlayamadım :D hadi engelledin vicdansız niye bunu döngü olarak değiştirilemez hale getirdin ya hayırdır yani gel system32 yi sil bide :D neyse lafı uzatmıcam fazla sizlere önerim şöyle eğer geliştiriciyseniz ve hosts dosyası size lazımsa elinizi bile sürmeyin cg loadera

Kanka kimse zana zorla uygulamasını kullandırmıyor, baskı yapmıyor. Ki eğer kullanıyorsan her şeyi göze alarak ve kabul ederek kullanıyorsun, buraya gelip ağlayacağına bu sorunlarını ben bir aptalım, her şeyi göze alarak kullandım diyerek kendi günlüğüne yazabilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
CheatGlobal Loader herhangi bir port bağlantısı kurmaz veya bir yere veri gönderme girişiminde bulunmaz. O yüzden temizdir. Şu zamana kadar birşey olsaydı biliniz ki elbet üyelerimizden biri çıkıp açıklardı. Ancak program temiz ve içeriğinde herhangi birşey yoktur. Şüpheleriniz varsa kullanmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt