Çözüldü CG Loader Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odoktoro

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Cg Loaderdeki çoğu oyun hilelerini denedim, her deneyişimde tarayıcı şifrelerim,oyun hesaplarım,sosyal medya hesaplarım çalındı, Sanırım bu şahıslar hileyi evet güzel bir şekilde kodluyor hileler çalışıyor ama bide güya kurnazlık edip hilelerin içine virüs yüklüyorlar, şimdi anlıyorum programın neden yönetici olarak çalışması gerektiğini. Bu forumda birçok hesabın bot olduğunu biliyorum. Ayrıca siteyi kuran kişi,yöneticileri,adminleri,hileyi kodlayan kişiler, bunların hepsinin beraber çalıştığınıda düşünüyorum. Bana dürüst ve mantıklı bir açıklama yapılmaz ise gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

kardeşim öncelikle kimseyi bu şekilde suçlayamazsın. NEREDE kanıt? neden senin dışında kimsenin böyle bir sorunu yok???
sen kim bilir neler yüklüyorsun pcne ratları da yiyip gelip burda sitedeki insanları tehdit ediyorsun. HAYIRDIR oğlum sen ???? @L3G @Dreamfancy

Cg Loaderdeki çoğu oyun hilelerini denedim, her deneyişimde tarayıcı şifrelerim,oyun hesaplarım,sosyal medya hesaplarım çalındı, Sanırım bu şahıslar hileyi evet güzel bir şekilde kodluyor hileler çalışıyor ama bide güya kurnazlık edip hilelerin içine virüs yüklüyorlar, şimdi anlıyorum programın neden yönetici olarak çalışması gerektiğini.
Paylaşılan çoğu hile free source bazı hileler, bu yüzden self-coded hile pek yok loader' ın içinde. Hilelerin yönetici olarak çalıştırılmasının genel nedeni anti-hileleri atlamak için kullanılması gereken apilerin veya fonksiyonların admin yetkisi olmadan windows tarafından sağlanmamasıdır.
Bu forumda birçok hesabın bot olduğunu biliyorum.
Bu konuda pek bilgim yok ama CheatGlobal forumu genelde gerçek kullanıcıları barındırır :D
Ayrıca siteyi kuran kişi,yöneticileri,adminleri,hileyi kodlayan kişiler, bunların hepsinin beraber çalıştığınıda düşünüyorum.
Tabi ki beraber iletişim halinde çalışıyorlar? İletişimleri olmadan ortak amaçla forumu nasıl yönetebilirler?

Garip bir iddia ama

kardeşim öncelikle kimseyi bu şekilde suçlayamazsın. NEREDE kanıt? neden senin dışında kimsenin böyle bir sorunu yok???
sen kim bilir neler yüklüyorsun pcne ratları da yiyip gelip burda sitedeki insanları tehdit ediyorsun. HAYIRDIR oğlum sen ???? @L3G @Dreamfancy

Kardeşim sen de adamın başka şeyler indirip indirmediğini bilmeden peşin hükümlü konuşamazsın formatlı bilgisayarında sadece cg loader indirip açmışsa konuyu ne diyeceksin? Ben de cg loaderde sıkıntılı bir şey olduğunu düşünmüyorum ama adamı eleştirdiğin tavrı senin de takınman komik olmuş xd

Merhabalar,

Loader'imiz açık kaynak kodludur ve http debugger, fiddler ve dnspy gibi yazılımlarla reflector yardımıyla içi açılıp incelenebilir ve neler olduğu görülebilir. Sitemizden indirdiğiniz her hile yönetici onayına sunulmaktadır ve kontrol edilmektedir. Sayısız üyemiz var ve yıllardır insanların güvenini kazanarak bu sektörde sizlere hizmet vermekteyiz.

Eğer bilgileriniz çalındıysa burada konu açmak yerine gidip BTK'ya veya Bilişim Suçlarıyla Mücadele birimlerine şikayet talebinde bulunabilir ve karakola gidip ifade verebilirsiniz. Bunun neticesinde bilgisayarınız incelenecek ve nereden virüs bulaştığı bulunup ilgili şahıslara gerekli cezai yaptırımları devletimiz uygulayacaktır.

İnsanlara karşı bir algı yaratma çabasında olduğunuzu ve neden iftira atmaya çalıştığınızı çok iyi anlıyoruz. Bu tarz söylemlere devam ederseniz "İftira suçu; 765 sayılı eski Türk Ceza Kanunu’nun 285. maddesinde düzenlenmişti. 5237 sayılı yeni Türk Ceza Kanunu bu suça 267. maddesinde yer alan" kurala göre bizde sizin hakkınızda şikayette bulunacak ve yaptığınız iftira, hakaretlere karşı bir tazminat ücreti talep edeceğiz.

O kadar insan var, günde 1700 kişi CG Loader'i kullanıyor ve sorun yaşamıyor da sizmi sadece sorun yaşayıp gelip buraya konu açıyorsunuz? İnsanların aklını karıştırmayın mantıklı düşünün. MH ve diğer başka hile sitelerinden indirdiğiniz dosyaları kontrol edin ondan sonra iftira atın.

CG Loader Hakkında Detaylı Bilgiler; https://cheatglobal.com/konu/cg-loaderin-bilgisayarda-yaptigi-degisiklikler.20696/

Normalde AKP'li MH gibi forumlarda olsa sizi çoktan banlayıp cevap vermeden geçmişlerdi. Ama onlarda demokrasi ve özgürlük diye birşey yok.
Bu forum Özgürlüğü, Demokrasiyi ve eşitliği benimseyen bir yer. Bu ifade özgürlüğünüz olduğu için çok şanslısınız. Güvenmiyorsanız MH gibi AKP'li hile forumlarına gidin.

Ek olarak en son 8-9 ay önce hile kullandığınızı görüyoruz. Birşey olmuş olsa zaten çoktan yazardınız ve bu kadar beklemezdiniz. Buradan anlayacağımız ve kesin kanıt getireceğimiz şey şu ; siz bir başka forumun elçisisiniz yani oranın köpeği ve moderatörü. Bize bu görsel onu anlatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt