Çözüldü CG Loader 8.0 Sunucudan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratgumus2233

Silver Üye
Arkadaşlar oynanmayacak hale getiren bu atma şekli nasıl çözülür? Sırf bu yüzden oynayamıyorum. Girer girmez 1 dk geçmeden atıyor. Acaba hileli vuruş yüzünden mi atıyor? Eğer böyleyse nasıl çözülecek bu sorun? Oynanmıyor ki..

Hangi hileden bahsediyorsunuz ? Hileyi bu sorunu yaşamadan önce kusursuz olarak kullanabiliyormuydunuz ?

Hangi hileden bahsediyorsunuz ? Hileyi bu sorunu yaşamadan önce kusursuz olarak kullanabiliyormuydunuz ?
heatglobal.com/konu/cheatglobal-loader-pubg-metin2-lol-cs-go.22/ buradaki hileden bahsediyorum. Oyun içindeki biçimi eski dreamfancy'deki gibi ama o eski hile versiyonu hile atmıyordu bu kadar sık sık. Şimdiki giriyorsun oynuyorsun ve hemen atıyor. Oynanamıyor. Sorun hep aynı devam ediyor. 20 k içinde atmasa bile 20 dk sonra atıyor ve girildiğinde yine atıyor, bu şekilde

heatglobal.com/konu/cheatglobal-loader-pubg-metin2-lol-cs-go.22/ buradaki hileden bahsediyorum. Oyun içindeki biçimi eski dreamfancy'deki gibi ama o eski hile versiyonu hile atmıyordu bu kadar sık sık. Şimdiki giriyorsun oynuyorsun ve hemen atıyor. Oynanamıyor. Sorun hep aynı devam ediyor. 20 k içinde atmasa bile 20 dk sonra atıyor ve girildiğinde yine atıyor, bu şekilde
Senin attığın hile değil Loader. Hilenizin ismini öğrenip yazınız.

Konu uygun bölüme taşınmıştır Crâck henüz güncel değildir metin2 mod hack üzerinden bota bırakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt