Çözüldü Çekme Özelliğinin Çalışmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sm1le53

Normal Üye
Merhabalar,
Metin2 Mod 10.0 (Son Sürüm) kullanmaktayım. Hileyi 7x seçeneğinde aktifleştiriyorum. Oyuna girdiğimde çekmeyi açıyorum fakat çekmiyor. Aynı zamanda Hızlı koşma,Hızlı saldırı,Oto Toplama,Wallhack,GM Dedektörü gibi seçeneklere tıkladığımda oyun yanıt vermiyor ve kapanıyor. Oyunun kapanmadığı seçenekler oto pot ve çekme seçeneği oto pot çalışıyor fakat çekme çalışmıyor. /runpy df.py yazıp yandaki minihack sekmesinden çekmeyi açtığımda çalışıyor fakat bu çekme özelliği sıkıntılı tam çekmiyor ve bazen duruyor aynı zamanda görsel buga yol açıyor bu yüzden kullanmak istemiyorum. Arkadaşlarım Windows10 kullanıyor sorunsuz bir şekilde her özellik çalışıyor. Benim sistemim Windows7 muhtemelen sorun bundan kaynaklanıyor. Windows10 kurmam yakın zamanda maalesef mümkün değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yol gösterirseniz sevinirim.
@Dreamfancy @ZamanBey

Merhaba,

Gerekli gereksinimleri yüklemeniz gerekmektedir. İncelemek için lütfen aşağıdaki linke tıklayıp konu içerisindeki adımları uygulayınız. Sorununuz devam ederse bizimle tekrar bu konu üzerinden iletişime geçip bilgi veriniz.

Link : https://cheatglobal.com/konu/tek-konu-hilelerde-yasanan-genel-sorunlar-icin-bilgi-bankasi.658/

Saygılarımla.

Verdiğiniz konu üzerindeki bütün programlar en güncel şekilde bilgisayarımda kurulu. Sorun bunlardan kaynaklanmıyor. Hatta 2-3 defa tekrardan kontrol ettim gereken programları

windows 7den kaynaklı bir soruna benziyor sizinde yazdığınız gibi hilemizde herhangi bir sıkıntı yoktur ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır . Koskoca şirketin destek vermeyi bıraktığı win7 ye bizim bişeyler yapmamız olanaksız gibi duruyor en yakın zaman sisteminizi win8 ama tercihen win10 yükseltmenizdir .win7 için başka çözüm yolu yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt