bu videoyu izledim ingilizce yetmediği için ne dediğini anlamadım yaparken bişeyler anlatıyor acaba bir sıkıntı olurmu
Bilgisayarda çok fazla önemli bilgi var formata yanaşmak istemiyorum daha alternatif çözüm varsa yardımınızı bekliyorum teşekkürlerAntivirüsle alakalı olabilir (ekstra varsa) veya format atmayı deniyebilirsin
O zaman fazlasıyla bilgi varsa şunları yapabilirsiniz ekstra bir güvenlik programı olabilir veya kökten kapatmak için bir cmd kodunu çalıştırabilirsin aklımdan geçen bu elimizden geldiğinceBilgisayarda çok fazla önemli bilgi var formata yanaşmak istemiyorum daha alternatif çözüm varsa yardımınızı bekliyorum teşekkürler
1.5 saattir araştırıyorum herhangi bir cmd kaynak kodu bulamadımO zaman fazlasıyla bilgi varsa şunları yapabilirsiniz ekstra bir güvenlik programı olabilir veya kökten kapatmak için bir cmd kodunu çalıştırabilirsin aklımdan geçen bu elimizden geldiğince
Ne kadar av varsa silBilgisayarda çok fazla önemli bilgi var formata yanaşmak istemiyorum daha alternatif çözüm varsa yardımınızı bekliyorum teşekkürler