- İletişim
gençler çekirdek yalıtımını açıyorum restart atın diyo atıyorum asus logosu geliyo sonra siyah ekran oluyo 1 gunde beklesem gelmıyo pc neden oluyor? çözümü nedir
cekirdek yalitimini kapatgençler çekirdek yalıtımını açıyorum restart atın diyo atıyorum asus logosu geliyo sonra siyah ekran oluyo 1 gunde beklesem gelmıyo pc neden oluyor? çözümü nedir
hızlı cozumcekirdek yalitimini kapat
o nası oluyor langençler çekirdek yalıtımını açıyorum restart atın diyo atıyorum asus logosu geliyo sonra siyah ekran oluyo 1 gunde beklesem gelmıyo pc neden oluyor? çözümü nedir
az önce bendede aynı sorun oldu dostum sürekli mavi ekran yedim çözümünü bulamadım mecburen tekrardan format attımgençler çekirdek yalıtımını açıyorum restart atın diyo atıyorum asus logosu geliyo sonra siyah ekran oluyo 1 gunde beklesem gelmıyo pc neden oluyor? çözümü nedir
SPOOF ATTINMIgençler çekirdek yalıtımını açıyorum restart atın diyo atıyorum asus logosu geliyo sonra siyah ekran oluyo 1 gunde beklesem gelmıyo pc neden oluyor? çözümü nedir
cokmu zekisin minik şeycekirdek yalitimini kapat
- önceden attım 1 kkere tutmadıSPOOF ATTINMI
TPM Ac sonra hvc aç
pc kapa aç yapınca düzeliyo bendeaz önce bendede aynı sorun oldu dostum sürekli mavi ekran yedim çözümünü bulamadım mecburen tekrardan format attım