Satıyorum ➡️ CBYTE CV-1010 |🔷| Undetected Software |🔷| Aimbot - Silentbot - Flickbot - Triggerbot |🔷|

CByte

Cb⁸
Gold Üye
Ticaret Puanı:
  3 / 0

🔷CByte CV-1010: Yenilmezliğin Anahtarı🔷

CByte CV-1010, Düşman vurgu rengi tabanlı oyunlarda sizi rakipsiz kılacak devrimsel bir hile yazılımıdır. Oyun becerilerinizi maksimize etmek için tasarlanmış olan bu yazılım, her maçta üstün performans sergilemenizi sağlar. Yüksek hızlı ve hassas kontrol özellikleri sayesinde, oyun içi hareketlerinizi optimize eder, sizi her zaman bir adım önde tutar. Gelişmiş algoritmaları ve kullanıcı dostu arayüzü ile CByte CV-1010, Düşman vurgu rengi tabanlı oyunlarda istikrarlı ve etkileyici sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Kolay kurulumu, düşük sistem gereksinimleri ve güvenli kullanımı ile hem profesyonel hem de amatör oyuncular için idealdir. CByte CV-1010 ile oyun deneyiminizi dönüştürün, performansınızı zirveye taşıyın ve Düşman vurgu rengi tabanlı oyunlarda fark yaratın!

CByte Sunar | İhtiyaçlarınıza Uygun Çeşitli Yenilikçi ve Son Teknoloji Çözümler

🔷 Tamamı Compute Shader Tabanlı Algoritmalar ile Üstün Performans ve Algılanamazlık
CByte CV-1010, işlemlerini bilgisayarın ekran kartı üzerinden gerçekleştirdiği için yüksek hızda çalışır ve sisteminizi yormaz. Bu sayede oyun sırasında hiçbir takılma veya yavaşlama yaşamazsınız. Tüm yapısı, tespit edilmesi son derece zor olacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda tamamen özelleştirilebilir yapısıyla, ister profesyonel oyuncu olun ister sadece keyfine oynayın, size en uygun deneyimi sunar.

🔷 Tek Tıkla Kurulum ve Sıfır Gereksinim
CByte ürünleri, herhangi bir ek yazılım veya yapılandırma gerektirmeden, tek tıkla kurulacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcılar, karmaşık adımlarla uğraşmadan hızlıca kurulum yapabilir ve doğrudan kullanmaya başlayabilir.

🔷 Sürekli Gelişim, Üstün Deneyim – Şimdi V3 ile Zirvede
CByte, aktif geliştirici kadrosu sayesinde her zaman güncel kalır. V1 ve V2 sürümleriyle kullanıcılarının güvenini kazanan bu yapı, şimdi tamamen yeniden tasarlanmış V3 sürümüyle performans, görünüm ve stabilite açısından zirveye ulaşmıştır.
Yeni V3 sürümü; görsel anlamda profesyonel, altyapı açısından ise sıfırdan kodlanmış modüler mimarisiyle, en güncel düşman vurgu rengine sahip oyunlara tam uyum sağlar. Eski sürümlere kıyasla daha hızlı başlatma süresi, gelişmiş filtreleme sistemleri ve daha sade arayüz ile hem profesyonel hem de gündelik kullanıcı için mükemmel bir deneyim sunar.

🖼️ V1 ve V2 sürüm görselleri ekte incelemeniz için sunulmuştur.
image.png

CByte CV-1010 | V3.1.1 Arayüz Görüntüleri

image.png
image.png

image.png
image.png

CByte CV-1010 | Hızlı, Detaylı ve Kolay Renk Tabanlı Hile Yazılımı

🔷 Windows 10 ve Windows 11 bütün resmi sürümleri desteklenmektedir. 🔷
🔷 Yalnızca Valorant için kullanımı bir süreliğine sabitlenmiştir.🔷

🔷Gelişmiş HSV Tabanlı Renk Algılama ve Dinamik Filtreleme
CByte CV-1010, yalnızca sabit renkleri değil; tamamen özelleştirilebilir H-S-V (Hue, Saturation, Value) aralıklarıyla her oyuna ve her düşman vurgusuna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcı, renk tonu (hue), doygunluk (saturation) ve parlaklık (value) değerlerini dilediği gibi ayarlayarak, ışık değişimlerine, harita temalarına veya farklı karakter stillerine göre en doğru filtrelemeyi yapabilir.
Bu sistem, sabit eşiklerden bağımsız çalışır ve her türlü renkli kontur, siluet veya glow efekti için maksimum tespit hassasiyeti sunar. İster kırmızı glow, ister mor siluet, ister sarı vurgulu hedef olsun — CV-1010 her koşulda nokta atışı tespit sağlar.

🔷 Config Kolaylığı
CByte CV-1010, kullanıcıların kendi özelleştirilmiş ayarlarını kolayca oluşturup paylaşmalarına olanak tanır. Bu özellik sayesinde, yazılımın hassasiyetini, hızını ve diğer parametrelerini kişisel tercihlerinize göre ayarlayabilir ve bu yapılandırmaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca, başka bir oyuncunun ayarlarını alıp hemen kullanmaya başlamak da mümkündür. Bu, farklı oyun tarzlarına ve stratejilere hızla uyum sağlamanıza yardımcı olur, böylece her oyun için en uygun aimbot ayarını bulabilirsiniz.

🔷Unique Build Sistemi ile Her Kullanıcıya Özel Koruma Katmanı
CByte CV-1010, her kurulumda benzersiz bir yapı (unique build) oluşturan özel otomasyon sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde her kullanıcı için farklılaştırılmış dosya yapıları, hash değerleri ve algoritmik varyasyonlar üretilir — böylece tespit ihtimali minimuma indirilir.
Unique build yapısı, klasik tekil sürüm dağıtımının aksine, her istemcinin izole bir yapı üzerinden çalışmasını sağlar. Bu mimari, paylaşılan imzalarla algılama yapılmasını imkânsız hale getirir ve CByte kullanıcılarını hedefli analizlere karşı korur. CByte’ın bu sistemle sunduğu her kurulum, bir parmak izi kadar özeldir.

🔷Davet Et Kazan Sistemi
Telegram botumuzdan alacağınız kişisel referans kodu ile arkadaşlarınızı davet edebilir, onların yaptığı her alışveriş karşılığında %10 değerinde +1 ila +7 gün arası ek süre kazanabilirsiniz.
Süreler sistem tarafından otomatik tanımlanır. Referans sistemi, yalnızca bot üzerinden aktif kullanıcılar için geçerlidir. Üyeler satın alım yaptıkça kazanmaya devam edersiniz.

CByte CV-1010 | Oynanış Videoları

CByte CV-1010 | Lisans Ücretleri - Slot Bilgisi
Gelişmiş güvenlik doğrulama süreçleriyle satışa sunulmaktadır.

Anonim üyelikler kabul edilmemekte olup, yalnızca kimlik doğrulaması tamamlanmış ve reşit bireylerin başvuruları değerlendirilmektedir.

%20 Lansman İndirimi
Lisans TürüÜcretlendirme
2 Haftalık Abonelik
60$ - 48$
Aylık Abonelik
100$ - 80$
Yıllık Abonelik
650$ - 480$
Sınırsız Üyelik
1300$ - 1040$

Abonelik Slot - 26/35
Sınırsız Üyelik Slot - 15/15

CByte CV-1010 | İletişim, Satın Alma, Partnerlik

WhatsApp İletişim Hattı: (İletişim)

- Solomon
- Zaphire

Discord Topluluk Sunucusu: (Geri bildirim, Satın alma, Partnerlik)

CByte CV-1010 | Ödeme Yöntemleri

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz, hem kripto para birimleri hem de EFT/FAST/SWIFT yöntemleri ile satın alınabilir, böylece müşterilerimize esnek ve güvenli ödeme seçenekleri sunuyoruz.​

Son düzenleme:
CByte CV-1010 | Oynanış Videoları

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Silent gerçekten harika. Fiyatlarda diğer maymunware satılıcılarına göre makul geldi hayırlı satışlar

bilgi alabilir miyim?
Tabii ki, bilgi almak için kanalımız üzerinden bizimle iletişime geçmeniz mümkündür. Orada, sorularınıza yanıt vermek ve ihtiyaç duyduğunuz desteği sağlamak için hazırız.

Ürünü aldım aktif olarak kullanıyorum ve dahası yüksek elolarda belli olmayan bir kayma ve stabilize var. Silent seçeneği eşi benzeri olmayacak şekilde güzel. Satıcıya hayırlı olsun iyi forumlar.

Ürünü aldım aktif olarak kullanıyorum ve dahası yüksek elolarda belli olmayan bir kayma ve stabilize var. Silent seçeneği eşi benzeri olmayacak şekilde güzel. Satıcıya hayırlı olsun iyi forumlar.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. CV-1010 ile eğlenceler. :iloveyousir:

Default imguidendir :d Hayırlı satışlar
Yakında, arayüzümüzü güncelleyerek mobil uygulama ve web sitesi kontrollerini entegre etmeyi planlıyoruz. Bu süreçte, ImGui'yi geçici bir çözüm olarak kullanacağız. :)

aimbot güzel çalışıyor ref

bu gün geldim geceden beri oynuyorum hile efsane kendiside cok yardımcı olsun tavsiye edilir satıcı adamsın bro :D

menüsü masyafı andırıyor
Yakında, arayüzümüzü güncelleyerek mobil uygulama ve web sitesi kontrollerini entegre etmeyi planlıyoruz. Bu süreçte, ImGui'yi geçici bir çözüm olarak kullanacağız. :)

gayet güzel bir yazılım 1 haftalık alındı test ediyorum

Exit sc4m gibi duruyor. Sitelerinin ikisinede girdim. Aylık ürün satışı veya haftalık ürün satışı yok. Sadece discord üzerinden satmalarıda mantıklı gelmiyor. Kripto ödeme mümkün mü oda belli değil. Video sayısı çok az sadece 2-3 maçta açtığı hilenin videosu var. Konunun ucu çok açık bilemedim.

Exit sc4m gibi duruyor. Sitelerinin ikisinede girdim. Aylık ürün satışı veya haftalık ürün satışı yok. Sadece discord üzerinden satmalarıda mantıklı gelmiyor. Kripto ödeme mümkün mü oda belli değil. Video sayısı çok az sadece 2-3 maçta açtığı hilenin videosu var. Konunun ucu çok açık bilemedim.
Lütfen web sitemizi dikkatli bir şekilde inceleyin. İnsanlara yanıltıcı bilgiler verilmemesi önemlidir. Ürünlerimizi günlük, aylık ve haftalık olarak satıyoruz. Discord üzerinden ödeme kabul etmiyoruz; satışlarımızı doğrudan Shopier aracılığıyla kredi kartı veya banka kartı ile gerçekleştiriyoruz. Günlük satış yapan bir marka olarak 'exit sc4m' yapma düşüncesi gerçekten de absürd. Kripto ödemeleri, web sitemizde de belirtildiği üzere, yurt dışında yaşayan ve PayPal kullanamayan müşterilerimiz için BEP20 üzerinden yapılabilir. Videolarımızın sayısı az olabilir, ancak bu, insanlara hilelerimizi günlük olarak satın alıp denemeleri için uygun bir fırsat sunuyor. Eğer konuyla ilgili açık bir nokta varsa, lütfen Discord sunucumuz aracılığıyla bize ulaşın ve önerilerinizi paylaşın. Düşünceleriniz ve fikirleriniz bizim için çok değerli. Hile, kullanıcı adımın değişiklik tarihinden bu yana geliştirilmekte. Sorularınızı bize sormak için lütfen Discord sunucumuza katılın ve bize ulaşın.

Lütfen web sitemizi dikkatli bir şekilde inceleyin. İnsanlara yanıltıcı bilgiler verilmemesi önemlidir. Ürünlerimizi günlük, aylık ve haftalık olarak satıyoruz. Discord üzerinden ödeme kabul etmiyoruz; satışlarımızı doğrudan Shopier aracılığıyla kredi kartı veya banka kartı ile gerçekleştiriyoruz. Günlük satış yapan bir marka olarak 'exit sc4m' yapma düşüncesi gerçekten de absürd. Kripto ödemeleri, web sitemizde de belirtildiği üzere, yurt dışında yaşayan ve PayPal kullanamayan müşterilerimiz için BEP20 üzerinden yapılabilir. Videolarımızın sayısı az olabilir, ancak bu, insanlara hilelerimizi günlük olarak satın alıp denemeleri için uygun bir fırsat sunuyor. Eğer konuyla ilgili açık bir nokta varsa, lütfen Discord sunucumuz aracılığıyla bize ulaşın ve önerilerinizi paylaşın. Düşünceleriniz ve fikirleriniz bizim için çok değerli. Hile, kullanıcı adımın değişiklik tarihinden bu yana geliştirilmekte. Sorularınızı bize sormak için lütfen Discord sunucumuza katılın ve bize ulaşın.
Kusura bakmayın. Ürüne tıklayınca içinde seçenek olarak çıkıyor. Buna dikkat etmedim. Aylık olarak almak istiyorum. Alıp direkt deneyip yorum olarak atacağım.

tatmin edici denemek için aldım memnun kaldım baya

İlgileri için bizzat teşekkür ederim çok sıcak kanlılar her türlü desteği sağlıyorlar ;)

Şahane gözüküyor fiyatlarıda çok uygun başarılar kral ellerine emeğine sağlık.

🔷CByte CV-1010: Valorantta Yenilmezliğin Anahtarı 🔷

CByte CV-1010, Valorant'ta sizi rakipsiz kılacak devrimsel bir hile yazılımıdır. Oyun becerilerinizi maksimize etmek için tasarlanmış olan bu yazılım, her maçta üstün performans sergilemenizi sağlar. Yüksek hızlı ve hassas kontrol özellikleri sayesinde, oyun içi hareketlerinizi optimize eder, sizi her zaman bir adım önde tutar. Gelişmiş algoritmaları ve kullanıcı dostu arayüzü ile CByte CV-1010, Valorant'ta istikrarlı ve etkileyici sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Kolay kurulumu, düşük sistem gereksinimleri ve güvenli kullanımı ile hem profesyonel hem de amatör oyuncular için idealdir. CByte CV-1010 ile oyun deneyiminizi dönüştürün, performansınızı zirveye taşıyın ve Valorant'ta fark yaratın!

CByte Sunar | İhtiyaçlarınıza Uygun Çeşitli Yenilikçi ve Son Teknoloji çözümler

🔷 Gelişmiş Güvenlik ve Özelleştirilebilirlik: CByte ürünleri, algılanamaz ve durdurulamaz güvenlik sunarak hile yapmanın keyfini çıkarmanızı sağlar. Bu ürünler, oyun tarzınıza mükemmel uyum sağlayacak şekilde özelleştirilebilir, böylece ister profesyonel bir oyuncu olun, ister eğlence amaçlı oynayın, size esneklik ve özgürlük sağlar.

🔷 Kullanıcı Dostu Arayüz ve Destek: CByte ürünlerinin kullanıcı dostu arayüzü, hilelerinizi kolayca yönetmenizi ve oyununuzu sorunsuz bir şekilde özelleştirmenizi sağlar. Ayrıca, karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorunda, CByte Destek Ekibi hızlı ve kaliteli destek hizmetiyle yanınızdadır.

🔷 Sürekli Güncellemeler ve Optimize Edilmiş Performans: CByte ürünleri, düzenli güncellemelerle her zaman güncel kalır ve en yeni oyunlar için bile etkili hilelere erişim sunar. Bu yazılımlar, oyununuzun pürüzsüz ve etkili bir şekilde çalışmasını sağlayarak akıcı bir hile deneyimi sunar.

CByte CV-1010 | Arayüz görüntüleri

rounded-in-photoretrica_1.png
rounded-in-photoretrica_2.png

CByte CV-1010 | Hızlı, Detaylı ve Kolay Valorant Hile Yazılımı

🔷 Renk Tabanlı Düşman Tespiti: CByte CV-1010, OpenCV destekli algoritmalar kullanarak geliştirilmiş hassas renk algılama teknolojisine sahiptir. Bu özellik, oyun içerisindeki düşman karakterlerin özgün renklerini tespit ederek, daha hızlı ve doğru bir şekilde hedef almanızı sağlar.

🔷 Başlatma Kolaylığı: CByte CV-1010, kullanıcıların hızla ve kolayca oyun avantajlarına ulaşmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu yazılım, karmaşık kurulum süreçleri gerektirmez, böylece hızlı ve zahmetsiz bir başlangıç yapabilirsiniz.

🔷 Config Kolaylığı: CByte CV-1010, kullanıcıların kendi özelleştirilmiş ayarlarını kolayca oluşturup paylaşmalarına olanak tanır. Bu özellik sayesinde, hilenin hassasiyetini, hızını ve diğer parametrelerini kişisel tercihlerinize göre ayarlayabilir ve bu yapılandırmaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca, başka bir oyuncunun ayarlarını alıp hemen kullanmaya başlamak da mümkündür. Bu, farklı oyun tarzlarına ve stratejilere hızla uyum sağlamanıza yardımcı olur, böylece her oyun için en uygun aimbot ayarını bulabilirsiniz.

CByte CV-1010 | Oynanış videoları

CByte CV-1010 | Lisans ücretleri
Lisans TürüÜcretlendirme
Günlük Lisans110₺
Haftalık Lisans570₺
Aylık Lisans (720 saat)1500₺
Süresiz Lisans & EV Sertifika9560₺

CByte CV-1010 | İletişim ve Satın alma
Discord:
TR Website: (Türkiye içi ödemeler)
EU Website: (Yabancı ödemeler)

image.png

FPS Düşürüyor mu? Sonucta OpenCV Kullaniyorsunuz yoksa stabilize ettiniz mi

İlgi alaka üst düzey programa diyecek hiç bir sey yok şiddetle öneriyorum bir aksilik yaşarsanız bile geri dönüş ultra hızlı ve ellerinden geleni yapıyorlar.

FPS Düşürüyor mu? Sonucta OpenCV Kullaniyorsunuz yoksa stabilize ettiniz mi
Şu anda kullandığımız OpenCV tabanlı sistem, FPS üzerinde olumsuz etki yaratmıyor. Başlangıçta bu konuda titiz bir çalışma yürüttük ve sistemi son derece stabil bir şekilde çalıştırıyoruz. Şimdiki odak noktamız, CUDA entegrasyonunu dahil ederek performansı daha da artırmak. Bu güncelleme, işlem hızını önemli ölçüde artırarak, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirecek bir adım olacak.

1 Haftalık test için aldım ve oldukça stabil bir color aimbot ile tanıştım. Flick silent bir çok ozellıgının yanında en begendıgım ozellıgı und olması ve ayar yapılandırılmasıyla tamamen safe olması. Güçlü bir aimbot öneririm

Gayet güvenilir ve hızlı teslimat 1 haftadır kullanıyoruz daha ban vs söz konusu bile değil <3

evde oynuyordum krallar şimdi yeni versiyon yapmış internet cafelerdede çalışıyor bu ekip on numara ya

aimbot güzel çalışıyor ref
tatmin edici denemek için aldım memnun kaldım baya
1 Haftalık test için aldım ve oldukça stabil bir color aimbot ile tanıştım. Flick silent bir çok ozellıgının yanında en begendıgım ozellıgı und olması ve ayar yapılandırılmasıyla tamamen safe olması. Güçlü bir aimbot öneririm
İlgi alaka üst düzey programa diyecek hiç bir sey yok şiddetle öneriyorum bir aksilik yaşarsanız bile geri dönüş ultra hızlı ve ellerinden geleni yapıyorlar.
Şahane gözüküyor fiyatlarıda çok uygun başarılar kral ellerine emeğine sağlık.
İlgileri için bizzat teşekkür ederim çok sıcak kanlılar her türlü desteği sağlıyorlar ;)
evde oynuyordum krallar şimdi yeni versiyon yapmış internet cafelerdede çalışıyor bu ekip on numara ya
Gayet güvenilir ve hızlı teslimat 1 haftadır kullanıyoruz daha ban vs söz konusu bile değil <3
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :iloveyousir:

Kusursuz aim, kusursuz slient, kusursuz flick. Hakkını vermişler

2 aylık satın aldım 2 haftadır kullanıyorum skinli hesaptahiçbir sıkıntısı yok çok kaliteli hile

Aldım deneyip yorumlarımı yazarım

CByte CV-1010, Valorant'ta sizi rakipsiz kılacak devrimsel bir hile yazılımıdır. Oyun becerilerinizi maksimize etmek için tasarlanmış olan bu yazılım, her maçta üstün performans sergilemenizi sağlar. Yüksek hızlı ve hassas kontrol özellikleri sayesinde, oyun içi hareketlerinizi optimize eder, sizi her zaman bir adım önde tutar. Gelişmiş algoritmaları ve kullanıcı dostu arayüzü ile CByte CV-1010, Valorant'ta istikrarlı ve etkileyici sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Kolay kurulumu, düşük sistem gereksinimleri ve güvenli kullanımı ile hem profesyonel hem de amatör oyuncular için idealdir. CByte CV-1010 ile oyun deneyiminizi dönüştürün, performansınızı zirveye taşıyın ve Valorant'ta fark yaratın!

🔷 Gelişmiş Güvenlik ve Özelleştirilebilirlik: CByte ürünleri, algılanamaz ve durdurulamaz güvenlik sunarak hile yapmanın keyfini çıkarmanızı sağlar. Bu ürünler, oyun tarzınıza mükemmel uyum sağlayacak şekilde özelleştirilebilir, böylece ister profesyonel bir oyuncu olun, ister eğlence amaçlı oynayın, size esneklik ve özgürlük sağlar.

🔷 Kullanıcı Dostu Arayüz ve Destek: CByte ürünlerinin kullanıcı dostu arayüzü, hilelerinizi kolayca yönetmenizi ve oyununuzu sorunsuz bir şekilde özelleştirmenizi sağlar. Ayrıca, karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorunda, CByte Destek Ekibi hızlı ve kaliteli destek hizmetiyle yanınızdadır.

🔷 Sürekli Güncellemeler ve Optimize Edilmiş Performans: CByte ürünleri, düzenli güncellemelerle her zaman güncel kalır ve en yeni oyunlar için bile etkili hilelere erişim sunar. Bu yazılımlar, oyununuzun pürüzsüz ve etkili bir şekilde çalışmasını sağlayarak akıcı bir hile deneyimi sunar.

rounded-in-photoretrica_1.png
rounded-in-photoretrica_2.png

🔷 Renk Tabanlı Düşman Tespiti: CByte CV-1010, OpenCV destekli algoritmalar kullanarak geliştirilmiş hassas renk algılama teknolojisine sahiptir. Bu özellik, oyun içerisindeki düşman karakterlerin özgün renklerini tespit ederek, daha hızlı ve doğru bir şekilde hedef almanızı sağlar.

🔷 Başlatma Kolaylığı: CByte CV-1010, kullanıcıların hızla ve kolayca oyun avantajlarına ulaşmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu yazılım, karmaşık kurulum süreçleri gerektirmez, böylece hızlı ve zahmetsiz bir başlangıç yapabilirsiniz.

🔷 Config Kolaylığı: CByte CV-1010, kullanıcıların kendi özelleştirilmiş ayarlarını kolayca oluşturup paylaşmalarına olanak tanır. Bu özellik sayesinde, hilenin hassasiyetini, hızını ve diğer parametrelerini kişisel tercihlerinize göre ayarlayabilir ve bu yapılandırmaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca, başka bir oyuncunun ayarlarını alıp hemen kullanmaya başlamak da mümkündür. Bu, farklı oyun tarzlarına ve stratejilere hızla uyum sağlamanıza yardımcı olur, böylece her oyun için en uygun aimbot ayarını bulabilirsiniz.

CByte CV-1010 | Lisans ücretleri
Lisans TürüÜcretlendirme
Günlük Lisans110₺
Haftalık Lisans570₺
Aylık Lisans (720 saat)1500₺
Süresiz Lisans & EV Sertifika9560₺

Discord:
TR Website: (Türkiye içi ödemeler)
EU Website: (Yabancı ödemeler)

image.png

Shopierde ürün tükenmiş olarak gözüküyor.

Shopierde ürün tükenmiş olarak gözüküyor.
Stoklarımızdaki son durumu öğrendikten sonra, heyecanla size stokları güncellediğimizi iletebilirim! Ürünümüz şu anda o kadar popüler ki, stok güncellemeleri yetişmekte zorlanıyoruz. Sanki bu ürün, hemen tükenen sıcak börekler gibi! :iliked: Ürünlerimizin bu büyük ilgi görmesi, bizim için gerçekten harika bir sorun. Stokları güncellemek için çalışıyoruz, ancak sizin sabrınızı ve ilginizi takdir ediyoruz. :perfect: Yakında daha fazla ürünü sizinle buluşturabilmek için çabalıyoruz. Eğlenceli alışverişlere ve sürprizlere hazır olun! 🛒🎉

3 Günlük kullanım deneyimlerim ile konuya ufak bir vouch atmaya geldim kafasında soru işaretleri olanlar var ise yardımcı olabilecek bir yazı olacağını düşünüyorum. Hileyi 04.12.2023 tarihinde discordlarına girerek alma kararı aldım. Önce aklımda olan soruların yanıtlanması ve konuda açıklaması olmayan bazı terimlerin aydınlatılması için discord üzerinden ticket açtım. Soruların bir kısmını yazıp enterladığım saniyede cevaplar kafama yağmaya başladı. Bu konuda hızlı ve dürüst olmaları, sorularıma yuvarlak yada ucu açık cevap vermemeleri beni mutlu etti açıkçası. Aldığım destekten memnun kaldım. Sorularımın hepsinin yanıtlanmasının ardından kafamda soru işareti kalmadı ve alımı gerçekleştirdim. Teslim ve kurulumla birebir yakından (anında) ilgilendiler ve 10 dakika içerisinde oyun içinde kendimi botları vururken buldum. Bir yandan destek veren arkadaşla bir konuşma içerisindeydik. Hangi ayarı ne şekilde kullanırsam daha verim alırım detaylıca anlattı. Bana hazır bir config de verdi kullanım rahatlığının hat safhada bulunduğu. Ayrıca cloud config sistemi de mevcut ayarlarınızı aşırı rahat bir şekilde kaydedebiliyorsunuz.
Devamında hileyi 3 gün kadar aktif kullandım. ve aşağıda belirttiklerim kullanırken yaşadıklarımın ufak kesitleridir.
Güvenilirlik açısından söyleyeyim 3-4 farklı hesapta hileyi kullandım. Hepsi sağlam ve high elo hesaplar. İmmo2 altı bir hesapta kullanmadım sanırım.
Genelde kullandığım hilelerde bulunan flickbot özelliğini kullanmaktan kaçınırım fakat cbyte kullanırken flicklerin smoothluğundan dolayı tereddüte düşmeden gönlümce kullandım. Dışarıdan anormal bir reaksiyon almadım, kendimde vuruşları yaparken burada bir şeyler ters gidiyor demedim. Ayrıca hilede bulunan iki farklı renk seçme opsiyonu da bazı noktalarda işleri kolaylaştırıyor. Mor ve Sarı renkleri desteklemesi benim gibi özellikle sarı renkte oynayan arkadaşlar için daha rahat bir kullanım sunacaktır. Kendileri de söyledi tabi mor renkte çok daha stabil olduğunu fakat ben iki renkte de kullandım fakat bir sorun yaşamadım sarı renkte kullanırken. Arayüz kolaylığı da işleri zor maçların ortasında extra dertlerden arındırıyor.
Kullanım kolaylığı açısından piyasada bulunan çoğu hileden rahat, ayarlanabilirliği fazla. Oyun içerisindeyken bir şeyler rahat hissettirmediyse yada o gün o kadar iyi değilsem ayarlarda yaptığım oynamalarla istediğim rahatlığa çok çabuk kavuştum. Takıldığım noktalarda ticket'a yine dakikalar içerisinde dönüş yapıldı ve rahatım bozulmadı.
Düzgün ayarlarda sizi ufkunuzun sınırı olan ranka kolaylıkla ulaştırabileceğini düşünüyorum.
Eğer üşenmezsem bazı clipleri de eklerim yada konuya eklenmesi için arkadaşlara atabilirim.
Kısacası hilenin kullanımı, güvenliği, arkadaşların ilgisi ve alakası, hilenin bütün özelliklerinin gereğinden iyi çalışması dolayısıyla minnet borcu olarak bunları yazma gereği duydum.
Overall olarak 9/10 diyebilirim.

kısa bir vouch bırakmak istedim moderatörler çok ilgili tatlı dilli insanlar yazılıma diyecek laf yok bütün özellikleri harkulade çalışıyor silent ve flick botun bu kadar kararlı çalışan bir yazılım görmemiştim alın aldırın şuan piyasada tek diyorum hayırlı satışlarız olsun :)

Yaklaşık 8 saat önce yazılımı satın aldım.Başta biraz tedirgindim lakin önce moderatörün kibarlığı, sonrasında programın kusursuzluğu beni haksız çıkardı.Moderatörler gerçekten ilgili ve güzel dilli insanlar,yazılıma diyecek sözüm yok zaten.

Bu gün hileyi tekrar aldım alacak kişilere gerçekten tavsiyemdir uzun zaman sonra böyle kaliteli yazılıma ulaşmak güzel oldu efsane çalışıyor

Çok ilgili bilgili ve nazikler güvenilir şekilde alabilirsiniz.

3 Günlük kullanım deneyimlerim ile konuya ufak bir vouch atmaya geldim kafasında soru işaretleri olanlar var ise yardımcı olabilecek bir yazı olacağını düşünüyorum. Hileyi 04.12.2023 tarihinde discordlarına girerek alma kararı aldım. Önce aklımda olan soruların yanıtlanması ve konuda açıklaması olmayan bazı terimlerin aydınlatılması için discord üzerinden ticket açtım. Soruların bir kısmını yazıp enterladığım saniyede cevaplar kafama yağmaya başladı. Bu konuda hızlı ve dürüst olmaları, sorularıma yuvarlak yada ucu açık cevap vermemeleri beni mutlu etti açıkçası. Aldığım destekten memnun kaldım. Sorularımın hepsinin yanıtlanmasının ardından kafamda soru işareti kalmadı ve alımı gerçekleştirdim. Teslim ve kurulumla birebir yakından (anında) ilgilendiler ve 10 dakika içerisinde oyun içinde kendimi botları vururken buldum. Bir yandan destek veren arkadaşla bir konuşma içerisindeydik. Hangi ayarı ne şekilde kullanırsam daha verim alırım detaylıca anlattı. Bana hazır bir config de verdi kullanım rahatlığının hat safhada bulunduğu. Ayrıca cloud config sistemi de mevcut ayarlarınızı aşırı rahat bir şekilde kaydedebiliyorsunuz.
Devamında hileyi 3 gün kadar aktif kullandım. ve aşağıda belirttiklerim kullanırken yaşadıklarımın ufak kesitleridir.
Güvenilirlik açısından söyleyeyim 3-4 farklı hesapta hileyi kullandım. Hepsi sağlam ve high elo hesaplar. İmmo2 altı bir hesapta kullanmadım sanırım.
Genelde kullandığım hilelerde bulunan flickbot özelliğini kullanmaktan kaçınırım fakat cbyte kullanırken flicklerin smoothluğundan dolayı tereddüte düşmeden gönlümce kullandım. Dışarıdan anormal bir reaksiyon almadım, kendimde vuruşları yaparken burada bir şeyler ters gidiyor demedim. Ayrıca hilede bulunan iki farklı renk seçme opsiyonu da bazı noktalarda işleri kolaylaştırıyor. Mor ve Sarı renkleri desteklemesi benim gibi özellikle sarı renkte oynayan arkadaşlar için daha rahat bir kullanım sunacaktır. Kendileri de söyledi tabi mor renkte çok daha stabil olduğunu fakat ben iki renkte de kullandım fakat bir sorun yaşamadım sarı renkte kullanırken. Arayüz kolaylığı da işleri zor maçların ortasında extra dertlerden arındırıyor.
Kullanım kolaylığı açısından piyasada bulunan çoğu hileden rahat, ayarlanabilirliği fazla. Oyun içerisindeyken bir şeyler rahat hissettirmediyse yada o gün o kadar iyi değilsem ayarlarda yaptığım oynamalarla istediğim rahatlığa çok çabuk kavuştum. Takıldığım noktalarda ticket'a yine dakikalar içerisinde dönüş yapıldı ve rahatım bozulmadı.
Düzgün ayarlarda sizi ufkunuzun sınırı olan ranka kolaylıkla ulaştırabileceğini düşünüyorum.
Eğer üşenmezsem bazı clipleri de eklerim yada konuya eklenmesi için arkadaşlara atabilirim.
Kısacası hilenin kullanımı, güvenliği, arkadaşların ilgisi ve alakası, hilenin bütün özelliklerinin gereğinden iyi çalışması dolayısıyla minnet borcu olarak bunları yazma gereği duydum.
kanka bende kullanıyorum bi ayar atarmısın bana kod ile

Benle Solomon ilgilendi çok nazik ve kibar biri öneririm. Programlarıda kaliteli herhangi bir sorun oldumuda hızlıca cevaplıyolar

Kusursuz aim, kusursuz slient, kusursuz flick. Hakkını vermişler
2 aylık satın aldım 2 haftadır kullanıyorum skinli hesaptahiçbir sıkıntısı yok çok kaliteli hile
Çoğu hileyi kullandım, 1 hafta geçmeden hemen hemen hepsi ban atıyor. Şuanda internet kafede 1 haftadır kullanıyorum hiç ban atmadı. Moderatör ekibide çok ilgili buradan tüm moderatör ekibine teşekkür ederim..
+kef smooth ve ud değerlendirmek isteyen 1 günlük alıp denesin
Discord sunucusuna gittiğimde moderatör olan solomon ile görüştüm yazılım hakkında bilgileri sundu çok güzel destek sağladı şuan kullanıyorum bir sorun yaşamadım gayet kaliteli bir yazılım. ayrıyeten yardımcı olduğu için solomon a çok teşekkür ederim içiniz rahat bir şekilde satın alabilirsiniz
kısa bir vouch bırakmak istedim moderatörler çok ilgili tatlı dilli insanlar yazılıma diyecek laf yok bütün özellikleri harkulade çalışıyor silent ve flick botun bu kadar kararlı çalışan bir yazılım görmemiştim alın aldırın şuan piyasada tek diyorum hayırlı satışlarız olsun :)
Yaklaşık 8 saat önce yazılımı satın aldım.Başta biraz tedirgindim lakin önce moderatörün kibarlığı, sonrasında programın kusursuzluğu beni haksız çıkardı.Moderatörler gerçekten ilgili ve güzel dilli insanlar,yazılıma diyecek sözüm yok zaten.
Bu gün hileyi tekrar aldım alacak kişilere gerçekten tavsiyemdir uzun zaman sonra böyle kaliteli yazılıma ulaşmak güzel oldu efsane çalışıyor
Çok ilgili bilgili ve nazikler güvenilir şekilde alabilirsiniz.
Benle Solomon ilgilendi çok nazik ve kibar biri öneririm. Programlarıda kaliteli herhangi bir sorun oldumuda hızlıca cevaplıyolar
Güzel yorumlarınız ve bizi tercih ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. :talonheart:

Hileyi aldım ödemenin hemen sonrası canlı destek ile kurulum yapıldı tüm ayarlar anlatıldı oynamaya hazır bırakıldı. Deneyim ise gördüğüm en iyi aimbottu. Teşekkürler +rep tekrardan

Shopierden ötürü sorunla karşılaştım bunun üzerine sorunu paylaştığımda anında dönüş yapıp sorunumu çözdüler kurulum aşamasında destek olmak bir yana hileyi test etmemi beklediler. Ürün elime geç ulaştığı için fazladan süre vererek telafi dahi ettiler hileyi test etmeye pek vaktim olmasada müşteri desteği 10/10 hile testinden sonra ayrı bir dönüş daha yapacağım

Son düzenleme:
Solomon çok ilgiliydi hile stabil çalışıyor hiç anormal bir tepki almadım takımımdan yada karşı takımdan rapor yediğimi düşünmüyorum flick bot smooth çalıştığı için bazen awp oynayanlara peeklemek sıkıntı oluyor deneyimlediğime göre
Edit : Solomon bana discord üzerinden ulaştı kurulum sırasında windows üzerinden bi ayarı kapatmayı unutmuşuz ayarı kapatınca inanılmaz düzgün çalışmaya başladı flick ve silent bot gerçekten dedikleri kadar varmış. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar ve ürünleri gerçekten çok iyi daha önce de software aim bot kullanmıştım bu kadar düzgün sorunsuz çalışanını görmedim

Son düzenleme:
Üründen ve ilgilerinden gayet memnunum en ufak sorunda en kısa sürede yardımcı oluyorlar. Başarılarının devamını dilerim...

Solomon çok ilgiliydi ve hile parasını gerçekten hakediyor

Seni de deneyeceğim kral. neymiş bu sürekli karşıma çıkıyor. bi gel bakaammm

Hileyi aldım ödemenin hemen sonrası canlı destek ile kurulum yapıldı tüm ayarlar anlatıldı oynamaya hazır bırakıldı. Deneyim ise gördüğüm en iyi aimbottu. Teşekkürler +rep tekrardan
Shopierden ötürü sorunla karşılaştım bunun üzerine sorunu paylaştığımda anında dönüş yapıp sorunumu çözdüler kurulum aşamasında destek olmak bir yana hileyi test etmemi beklediler. Ürün elime geç ulaştığı için fazladan süre vererek telafi dahi ettiler hileyi test etmeye pek vaktim olmasada müşteri desteği 10/10 hile testinden sonra ayrı bir dönüş daha yapacağım
Solomon çok ilgiliydi hile stabil çalışıyor hiç anormal bir tepki almadım takımımdan yada karşı takımdan rapor yediğimi düşünmüyorum flick bot smooth çalıştığı için bazen awp oynayanlara peeklemek sıkıntı oluyor deneyimlediğime göre
Edit : Solomon bana discord üzerinden ulaştı kurulum sırasında windows üzerinden bi ayarı kapatmayı unutmuşuz ayarı kapatınca inanılmaz düzgün çalışmaya başladı flick ve silent bot gerçekten dedikleri kadar varmış. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar ve ürünleri gerçekten çok iyi daha önce de software aim bot kullanmıştım bu kadar düzgün sorunsuz çalışanını görmedim
Üründen ve ilgilerinden gayet memnunum en ufak sorunda en kısa sürede yardımcı oluyorlar. Başarılarının devamını dilerim...
Solomon çok ilgiliydi ve hile parasını gerçekten hakediyor
Teknik deskteleri gerçekten çok ilgili.
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. :iliked:

Her zaman ilk önce dikkat ettiğim üreticinin müşteriye karşı olan tavridir. Defalarca benden kaynaklı bir sorundan dolayı sıkılmadan kurulumu yaptılar ve ilk gün hangi üslup ile yaklastilarsa her seferinde yeniden aynı üslup ile kurulumu tamamladılar. Bana göre hilenin en iyi özelliği vurmak mı istiyorsun vurduruyor , legit mi istiyorsun çok basit bir şekilde legit yapabiliyorsun. Karışık bir menüsü ve ya ayarı yok. Benim 2. haftam bitiyor. 3. haftayı almak için bitmesini bekliyorum. İyi forumlar , iyi satışlar diliyorum

Ürüne söylencek söz yok yüksek elo oynatıyor ud

Merhaba, bir süredir ürün arayışı içerisindeyim ancak gördüğüm kadarıyla reseller uygulamalar patlamaya hazır bomba gibi. Ben oldukça legit sadece esp ile takılan aimi iyi olan bir kişiyim dolayısıyla skinli hesabımda oynamak istiyorum. Uygulama reseller mi? aktif kullanıcı durumu nedir?

Merhaba, bir süredir ürün arayışı içerisindeyim ancak gördüğüm kadarıyla reseller uygulamalar patlamaya hazır bomba gibi. Ben oldukça legit sadece esp ile takılan aimi iyi olan bir kişiyim dolayısıyla skinli hesabımda oynamak istiyorum. Uygulama reseller mi? aktif kullanıcı durumu nedir?
Ürünlerimizin direkt üreticisi olduğumuzu belirtmek isteriz; dolayısıyla bir bayi (reseller) değiliz. Mevcut aktif kullanıcı sayımız ve ürünümüz için ayrılan slot miktarı ile ilgili olarak, belirtildiği üzere toplamda 17 aktif kullanıcımız bulunmaktadır ve 8 slotumuz henüz boş durumdadır.

Yaklaşık bir aydır oynuyorum ve normal rankım gold'du 1 aydır cbyt'i kullanıyorum ve şu anda güncel rankım Immortal 1. Destek her türlü desteği sağlıyorlar
teşşekür ediyorum cbtye ekibine

Deneme olarak 1 haftalık key aldım ve samimi söylüyorum şuana kadar kullandığım software ve hardware yazılımlardan kat ve kat daha iyi güvenilirlik olsun müşterilerine karşı yaklaşımları olsun gerçekten muazzam insanlar. Legit rage iki türlüde on numara titreme vs tarzı şeyler sıfır. Legit oynama tarzında piyasadaki çoğu yazılıma taş çıkartır bu adam gerçekten işini hakkıyla yapıyor. Güvenerek satın alabilirsiniz zaten herkese satış yapmıyolar. Kendisine burdan teşekkür etmek istiyorum işlerim şuan yoğun yoğunluğum bittiği an aylık key için tekrardan iletişime geçicem kendisiyle @CByte <3 <3 <3 seviliyosun.

Son dönemde herkesin dikkatini çeken bir konu, eskiden bilinen bir isim, denediğim yüzlerce valorant hilesinin yanında @CByte a da bir şans vermek ve incelemek isterim.

Bir haftalık daha aldım. Üçüncü haftaya geçmiş bulunuyorum , legit bir şekilde rank atlamanın zevkini çıkarıyorum.

İlk tereddüt ederek yakşaştım fakat satıcıların ilgilenmesi konuşması çok şahane. Bazı aptal satıcılar gibi kendi hlelerinden haberleri olmayanlar gibi değiller. Adamlar kendi hilelerini okadar iyi biliyor ki nokta ayrtınsına kadar size gösteriyor. Ve piyasada görebileceğiniz bence en iyi color bot bu arkadaşlarda. Ben daha önce ne gördüm ne duydum bu kadar iyi olan bi color bot. Herkese tavsiyemdir fiyatlarda bence gayet uygun. Götü kırık aim botlara 1 hafta sonra dt olan botlara aylık 3 vereceğinize bence buraho tercih edin. İyi forumlar herkese başarılar dilerim

2 aya kadar aktif kullanmaktayım program gayet kullanışlı ve basit yüzeye sahip yani bilmeyen biri bile çok rahat yapabilecek şekilde ki buna kalmadan mükemmel bir teknik destek ekipleri mevcut ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar size hileyi çok anlatmaya gerek yok her şeyi 10/10 diyebilirim ve size şöyle bir video bırakayım.

2. Ayı bitirdim 3. aya giricem gayet güzel ve ayarlanabilir bi aime sahip adamları kendine göre ayar yapma seçeneği çok fazla bu sebeble her türlü kendi oyun stiline göre tasarlayabiliyosun diğer aim lere göre adam vurması çok daha fazla tatmin ediyor 27w 3l 13w 0l ile hesaplar kastım şuana kadar hiçbir şekilde ban da yemedim herhangi bir - yani yok aim dışı diğerlerini kullanmadım için pek bi yorum yapmicam onlar hakkında onlarlada vurmak çok tatmin ediyor alıcaksanız ve uzun vadeli bir aim istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlıyla alabilirsiniz

small.png
Large.png

CByte CV-1010 | Lisans ücretleri - Slot bilgisi
CByte CV-1010 yüksek güvenlik doğrulaması ile satılmaktadır.
17/25
Lisans TürüÜcretlendirme
Haftalık Lisans835₺
Aylık Lisans2.235₺
Süresiz Lisans14.304₺

Discord:
Website:

CByte CV-1010 | Ödeme yöntemleri

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz, hem kripto para birimleri hem de EFT/FAST yöntemleri ile satın alınabilir, böylece müşterilerimize esnek ve güvenli ödeme seçenekleri sunuyoruz.​

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet akıcı ve güzel şuana kadar her hangi bir ban sorunu ile karşılaşmadım kendimin de aimi iyi olduğu için legit oynayabiliyorum.
Şuana kadar kullandığım diğer hilelere göre her hangi bir titreme veya bozulma bulunmuyor.
Kullanıcı ara yüzü gayet sade ve anlaşılabilir daha önce hile kullanmamış birisi dahi anlayabilir ve hızlı bir şekil de adapte olabilir.
İnternet cafe de kullanılması da ayrı bir güzel.
Aynı zaman da destek konusun da ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, gerek kurulum gerek kullanım.
Solomon isimli arkadaşa ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum +Ref ♥️

Cbyte ın son 2 aydır müşterisiyim hileyi yorumlamadan önce kişilik olarak süper insanlar her konuda destek sağlıyorlar çoğu zaman sesli de yardımcı oluyorlar ilk kurulumlarda her detayını gösteriyorlar hileye gelirsek söylenecek söz yok bir çok hile kullandım vsync olsun bullseye olsun memnun kalamadım ve ban durumu yaşadım vsync de colorbota karşı bir ön yargım vardı ama memory aimbotlardan daha kaliteli bence çok temiz çalışıyor titreme olayı hiç yok 2 aydır da aynı hesapta genellikle rage oynadığım halde hiç ban durumu yaşamadım alacak kişilere gerçekten tavsiyemdir kaliteli insanlar ve kaliteli hileleri diyecek çok söz yok bunlar adam adam :thugbear:

Her zaman ilk önce dikkat ettiğim üreticinin müşteriye karşı olan tavridir. Defalarca benden kaynaklı bir sorundan dolayı sıkılmadan kurulumu yaptılar ve ilk gün hangi üslup ile yaklastilarsa her seferinde yeniden aynı üslup ile kurulumu tamamladılar. Bana göre hilenin en iyi özelliği vurmak mı istiyorsun vurduruyor , legit mi istiyorsun çok basit bir şekilde legit yapabiliyorsun. Karışık bir menüsü ve ya ayarı yok. Benim 2. haftam bitiyor. 3. haftayı almak için bitmesini bekliyorum. İyi forumlar , iyi satışlar diliyorum
Ürüne söylencek söz yok yüksek elo oynatıyor ud
Yaklaşık bir aydır oynuyorum ve normal rankım gold'du 1 aydır cbyt'i kullanıyorum ve şu anda güncel rankım Immortal 1. Destek her türlü desteği sağlıyorlar
teşşekür ediyorum cbtye ekibine
Deneme olarak 1 haftalık key aldım ve samimi söylüyorum şuana kadar kullandığım software ve hardware yazılımlardan kat ve kat daha iyi güvenilirlik olsun müşterilerine karşı yaklaşımları olsun gerçekten muazzam insanlar. Legit rage iki türlüde on numara titreme vs tarzı şeyler sıfır. Legit oynama tarzında piyasadaki çoğu yazılıma taş çıkartır bu adam gerçekten işini hakkıyla yapıyor. Güvenerek satın alabilirsiniz zaten herkese satış yapmıyolar. Kendisine burdan teşekkür etmek istiyorum işlerim şuan yoğun yoğunluğum bittiği an aylık key için tekrardan iletişime geçicem kendisiyle @CByte <3 <3 <3 seviliyosun.
Bir haftalık daha aldım. Üçüncü haftaya geçmiş bulunuyorum , legit bir şekilde rank atlamanın zevkini çıkarıyorum.
İlk tereddüt ederek yakşaştım fakat satıcıların ilgilenmesi konuşması çok şahane. Bazı aptal satıcılar gibi kendi hlelerinden haberleri olmayanlar gibi değiller. Adamlar kendi hilelerini okadar iyi biliyor ki nokta ayrtınsına kadar size gösteriyor. Ve piyasada görebileceğiniz bence en iyi color bot bu arkadaşlarda. Ben daha önce ne gördüm ne duydum bu kadar iyi olan bi color bot. Herkese tavsiyemdir fiyatlarda bence gayet uygun. Götü kırık aim botlara 1 hafta sonra dt olan botlara aylık 3 vereceğinize bence buraho tercih edin. İyi forumlar herkese başarılar dilerim
2 aya kadar aktif kullanmaktayım program gayet kullanışlı ve basit yüzeye sahip yani bilmeyen biri bile çok rahat yapabilecek şekilde ki buna kalmadan mükemmel bir teknik destek ekipleri mevcut ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar size hileyi çok anlatmaya gerek yok her şeyi 10/10 diyebilirim ve size şöyle bir video bırakayım.

2. Ayı bitirdim 3. aya giricem gayet güzel ve ayarlanabilir bi aime sahip adamları kendine göre ayar yapma seçeneği çok fazla bu sebeble her türlü kendi oyun stiline göre tasarlayabiliyosun diğer aim lere göre adam vurması çok daha fazla tatmin ediyor 27w 3l 13w 0l ile hesaplar kastım şuana kadar hiçbir şekilde ban da yemedim herhangi bir - yani yok aim dışı diğerlerini kullanmadım için pek bi yorum yapmicam onlar hakkında onlarlada vurmak çok tatmin ediyor alıcaksanız ve uzun vadeli bir aim istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlıyla alabilirsiniz
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet akıcı ve güzel şuana kadar her hangi bir ban sorunu ile karşılaşmadım kendimin de aimi iyi olduğu için legit oynayabiliyorum.
Şuana kadar kullandığım diğer hilelere göre her hangi bir titreme veya bozulma bulunmuyor.
Kullanıcı ara yüzü gayet sade ve anlaşılabilir daha önce hile kullanmamış birisi dahi anlayabilir ve hızlı bir şekil de adapte olabilir.
İnternet cafe de kullanılması da ayrı bir güzel.
Aynı zaman da destek konusun da ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, gerek kurulum gerek kullanım.
Solomon isimli arkadaşa ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum +Ref ♥️
Cbyte ın son 2 aydır müşterisiyim hileyi yorumlamadan önce kişilik olarak süper insanlar her konuda destek sağlıyorlar çoğu zaman sesli de yardımcı oluyorlar ilk kurulumlarda her detayını gösteriyorlar hileye gelirsek söylenecek söz yok bir çok hile kullandım vsync olsun bullseye olsun memnun kalamadım ve ban durumu yaşadım vsync de colorbota karşı bir ön yargım vardı ama memory aimbotlardan daha kaliteli bence çok temiz çalışıyor titreme olayı hiç yok 2 aydır da aynı hesapta genellikle rage oynadığım halde hiç ban durumu yaşamadım alacak kişilere gerçekten tavsiyemdir kaliteli insanlar ve kaliteli hileleri diyecek çok söz yok bunlar adam adam :thugbear:
Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. :sarilbana:

Son dönemde herkesin dikkatini çeken bir konu, eskiden bilinen bir isim, denediğim yüzlerce valorant hilesinin yanında @CByte a da bir şans vermek ve incelemek isterim.
@MurkyFuture Dilediğiniz zaman programı satın alıp test edebilirsiniz. Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım. :perfect:

Yeni aldım kullanıyorum admin ve mod arkadaşlar fazlasıyla ilgili deneyimlerimi paylaşacağım. Cbyte ailesine bizde katılmış olduk. :)

Hala kimlik doğrulama süreci devam ediyor mu?
kimlik değil de ufak bir doğrulama adımları var hala devam ediyor galiba

Türkiye yasalarının kimlik bilgilerinin istenmesi ve depolanmasını yasal olmaması nedeniyle, kimlik doğrulama işlemlerimizi farklı bir yöntemle gerçekleştiriyoruz. Daha fazla bilgi almak ve sürecimiz hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için lütfen Discord destek sunucumuza katılın ve bir destek talebi oluşturun.

Cbyte ekibine teşekkür etmek ve feedback bırakmak icin kayıt oldum bu platforma Açıkcası başka hileler denedim ama hiçbiri bu kadar kaliteli olmadı Müşteri hizmetleri inanılmaz derecede iyi ve her zaman aktifler color bot ise tam bir sanat eseri kullanımı kolay ve basit Daha iyisini gördüm diyemem. Yüksek ranklara çıkmak isteyenler için birebir Burdan Josef e teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Öncelikle yazılımı yapan kişilerine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Size tek kelime ile açıklamak gererikse "ON NUMARA" bir yazılım. Bu yazılım ile tanışmadan önce gerçekten çok araştırma yaptım ve sonuç bulamadım. Bir çok Valorant yazılımı gerek adminleri olsun gerek yazılım olsun berbat ta ki bu yazılım ile karşılaşana kadar. Aklınızda soru işareti kalmasın direk gidip kendileri ile konuşup satın alın. Size bu kadar net söylüyorum, düşünmeden direk satın alın. İlgi ve alakaları gerçekten muazzam, bu kadarını beklemiyordum. O kadar ilgililer ki ben mahçup oldum kendilerine. Tekrar ediyorum düşünmeden direk alın, araştırma yapmayın. Benden çok araştırma yapmamışsınızdır, bundan eminim. Çok pimpirik birisi olmama rağmen kendileri güzel bir dil ile benim aklımda ki soruları aldılar ve beni çok memnun ettiler. Bunun reklamını yapmıyorum sakın böyle düşünmeyin, reklam falan yapıyorsun sen demeyin içinizden. Sizin iyiliğinizi düşünüyorum, benim gibi boşa zamanınızı harcıyıp araştırma yapmamanız için size bunları yazıyorum. Tamamen sizin iyiliğiniz için yazıyorum bunları. TEŞEKKÜRLER CBYTE...

Alıp kendiniz deneyebilirsiniz benim nacizane tavsiyem almanız ama siz bilirsiniz yani:thinkie:

ban atarmı full hesapta kullancam

Arkadaşlarımın pazarladıkları ürün ne olursa olsun, en dikkat çekici ve değerli unsurlardan biri iletişim tarzları ve üsluplarıdır. Ürünü sadece satmakla kalmayıp, aynı zamanda bilgi vermek ve müşterileri bilgilendirmek konusunda oldukça başarılılar. Onların sattık, bitti anlayışları yok; tam aksine, ürünleri hakkında bilgi sahibi olmanızı ve doğru kararı verebilmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Hem kaliteli insanlar hem de kaliteli ürünlere odaklandıkları için gurur duyuyorum. İletişim becerileri ve üslupları, müşteri memnuniyetini artırma konusundaki başarılarını belirgin kılıyor. Gelecekte de bu olumlu yaklaşımlarının devam etmesini diliyorum!

Arkadaşlarımın pazarladıkları ürün ne olursa olsun, en dikkat çekici ve değerli unsurlardan biri iletişim tarzları ve üsluplarıdır. Ürünü sadece satmakla kalmayıp, aynı zamanda bilgi vermek ve müşterileri bilgilendirmek konusunda oldukça başarılılar. Onların sattık, bitti anlayışları yok; tam aksine, ürünleri hakkında bilgi sahibi olmanızı ve doğru kararı verebilmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Hem kaliteli insanlar hem de kaliteli ürünlere odaklandıkları için gurur duyuyorum. İletişim becerileri ve üslupları, müşteri memnuniyetini artırma konusundaki başarılarını belirgin kılıyor. Gelecekte de bu olumlu yaklaşımlarının devam etmesini diliyorum!
evet bak bu konuyu esgeçmeyeyim kişilikleri mükemmel adamların solomon olsun josef olsun kral adamlar <3

Evet arkadaşlar hileyi alalı 2 gün oluyor 2 gündür aktif olarak kullandım yazılıma diyecek hiç bir şey yok software aimbotlardan daha iyi olduğunu rahatlıkça söyleyebilirim diğer müşterilerle görüştüm ban olayı oldu mu felan gibisinden adamlar 3.radiyant hesabını kasıyormuş zaten güvenlik önlemleri de çok iyi kişilikleri de muazzam arkadaşların çok teşekkürler Solomon ve josef 2 tane adam gibi adam

Harici cihaz gerekli mi ? raspberry vs

small.png
Large.png

CByte CV-1010 | Lisans ücretleri - Slot bilgisi
CByte CV-1010 yüksek güvenlik doğrulaması ile satılmaktadır.
21/25
Lisans TürüÜcretlendirme
Haftalık Lisans835₺
Aylık Lisans2.235₺
Süresiz Lisans14.304₺

Discord:
Website:

CByte CV-1010 | Ödeme yöntemleri

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz, hem kripto para birimleri hem de EFT/FAST yöntemleri ile satın alınabilir, böylece müşterilerimize esnek ve güvenli ödeme seçenekleri sunuyoruz.​

Şu ana kadar banlanan kullanıcınız var mı ?

Almayı düşünüyorum bende de kimsenin ban yememesi çok ilginç 1 ay deneyip buraya yazıcam arkadşlar sonuclarını :D

+ 2. Günüm şuanlık memnunum gayet ilgililer ve ne zaman yazsam anında dönüş sağlıyorlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt