Çözüldü Casper EXCALIBUR Val5 İçin Woofer & Soopefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apex06

Diamond Üye
ARKADAŞLAR MERHABA
CASPER LAPTOP DA VAL 5 KALDIRABİLEN ARKDAŞ VARMI
NE KDAR BIOS GUNCELLESEM SPOFER YAPSAM OLMUYOR
1 ELDEN VAL 5 YİYORUM .

EK OLARAK BAZI KİŞİLERDEN SP00FER DEĞİL WOOFER KULLANMAM GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM BUNUN DOĞRULUĞU NEDİR.

Son düzenleme:
Casper laptopta woofer çalışmaz senin yerinde olsam temp spoofer alırım . Temp spoofer demek kalıcı olarak banı kaldırmaz her pc açtığında programı çalıştırman gerekir . Epvpde 50 dolara lifetime temp spoof var . Bİr bak istersen

Casper laptopta woofer çalışmaz senin yerinde olsam temp spoofer alırım . Temp spoofer demek kalıcı olarak banı kaldırmaz her pc açtığında programı çalıştırman gerekir . Epvpde 50 dolara lifetime temp spoof var . Bİr bak istersen
VAL5 YEDİĞİMDE HESAPLARDA KALICI OLAN BAN KALKMIYOR DIMI. TEŞŞKKÜR EDERİM BİLGİLERİN İÇİN ARAŞTIRACAGM

ARKADAŞLAR MERHABA
CASPER LAPTOP DA VAL 5 KALDIRABİLEN ARKDAŞ VARMI
NE KDAR BIOS GUNCELLESEM SPOFER YAPSAM OLMUYOR
1 ELDEN VAL 5 YİYORUM .

EK OLARAK BAZI KİŞİLERDEB SOOPER DEĞİL WOOPER KULLANMAM GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM BUNUN DOĞRULUĞU NEDİR.
sooper wooper?

Casper Excalibur g770 kullanıyorum. Aynı sorun bende de başladı :D 25 gün sorunsuz oynadım kaldırdıgımı zannederek rahatlıkla oynuyordum. Ansızın banladı riotcuğumuz.
Ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok bu cihaz hakkında. Laptoplar'da bayağı problemli oluyor ha.

Casper Excalibur g770 kullanıyorum. Aynı sorun bende de başladı :D 25 gün sorunsuz oynadım kaldırdıgımı zannederek rahatlıkla oynuyordum. Ansızın banladı riotcuğumuz.
Ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok bu cihaz hakkında. Laptoplar'da bayağı problemli oluyor ha.
sorma ya çok illet birşey 1 el atıyorum daha hile yok birşey yok :Dd

Dc ver konuşalım istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt