Çözüldü CANERYCHEATS ve CENTRALWARE GERÇEK YÜZÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DivineSoftware

divinesoftware.store
Efsane Üye
İletişim
Hakkımda açılan 3 şikayet konusunun 2'Sini açan @CaneryCheats ve @CentralWare arkadaşların gerçek yüzüdür o konuda arkamdan sallayanlara cevap olsun
BU KESİNLİKLE YASAL OLMAMALI!

IMG_3443.png

IMG_3444.png

IMG_3445.png

image.png

image.png

image.png

IMG_3447.png

IMG_3448.png

image.png

IMG_3451.png

image.png

2. KONUYU AÇAN CENTRAL WARE SES KAYDI

CANIN HESABINA GİREN CENTRAL WARE SSLER

IMG_3456.png

SUNUCUMDA REKLAM YAPMAMI İSTEDİĞİ SS

IMG_3455.png

ŞİKAYET KONULARINDA BANA SALLAYAN ARKADAŞLAR BURDA HERKESİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMÜŞ OLMUŞTUR. AYRICA BAŞKASININ HESABINA GİRİP BENİM HAKKIMDA 2 TANE ŞİKAYET KONUSU AÇMAK NE KADAR YASAL BİLMİYORUM? CHEATGLOBAL YÖNETİMİ KONU HAKKINDA BİRŞEY YAPMAZ İSE GERÇEKTEN BİRŞEY DEMİYORUM ARTIK.

KISACA, BU ARKADAŞIN HESABININ ŞİFRESİ CANERY VE CENTRALWAREDE VE BU 2 ŞAHIS BENİM HAKKIMDA 2 TANE ŞİKAYET KONUSU AÇIYOR AYNI HESAPDAN ARKADAŞ BUGÜN YAZDIKİ BENİ TAKMIYORLAR KONU KAPANDIGI İCİN BEN HERŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM DEDİ VE BUNLARI ATMAYA BAŞLADI

Hakkımda açılan 3 şikayet konusunun 2'Sini açan @CaneryCheats ve @CentralWare arkadaşların gerçek yüzüdür o konuda arkamdan sallayanlara cevap olsun

IMG_3443.png

IMG_3444.png

IMG_3445.png

image.png

image.png

image.png

IMG_3447.png

IMG_3448.png

image.png

IMG_3451.png

image.png

IMG_3456.png

IMG_3455.png

ŞİKAYET KONULARINDA BANA SALLAYAN ARKADAŞLAR BURDA HERKESİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMÜŞ OLMUŞTUR. AYRICA BAŞKASININ HESABINA GİRİP BENİM HAKKIMDA 2 TANE ŞİKAYET KONUSU AÇMAK NE KADAR YASAL BİLMİYORUM? CHEATGLOBAL YÖNETİMİ KONU HAKKINDA BİRŞEY YAPMAZ İSE GERÇEKTEN BİRŞEY DEMİYORUM ARTIK.

Bana sizin hakkında şikayetçi olduğunu söylediler, bende konu açmasında yardımcı oldum. Sorun göremedim _?

13 yasında annesi babası ölen çocugu dolandırıp dalga geçti yazmıştı central Q:WRFD:WFDQR mizah forumuna döndük iyice

IMG_3443.png

IMG_3444.png

IMG_3445.png

image.png

image.png

image.png

IMG_3447.png

IMG_3448.png

image.png

IMG_3451.png

image.png

IMG_3456.png

IMG_3455.png

KISACA, BU ARKADAŞIN HESABININ ŞİFRESİ CANERY VE CENTRALWAREDE VE BU 2 ŞAHIS BENİM HAKKIMDA 2 TANE ŞİKAYET KONUSU AÇIYOR AYNI HESAPDAN ARKADAŞ BUGÜN YAZDIKİ BENİ TAKMIYORLAR KONU KAPANDIGI İCİN BEN HERŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM DEDİ VE BUNLARI ATMAYA BAŞLADI

@CaneryCheats ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@lesuno kardeş yeni satıcısın ya rakip istemiyor çekememezlik var zaten haset fesat insan bunlar klasik türk satıcısının örneği @CaneryCheats görsünlerde alışveriş yapmasınlar birdaha bu elemandan.

@lesuno kardeş yeni satıcısın ya rakip istemiyor çekememezlik var zaten haset fesat insan bunlar klasik türk satıcısının örneği @CaneryCheats görsünlerde alışveriş yapmasınlar birdaha bu elemandan.
sslerde var zaten adam dediki ben sizin desteğinizden memnundum banımıda açtınız hilemide kurdunuz beleş key vercez diye kandırmışlar adamı

Adamda o hesabın şifresi bile yok ne kadar normal birşeymiş gibi söylüyor bide
Cheat Global hesabının olmadığını, ona bir hesap ayarlamamızı istedi şikayet için. Onu da central verdi bende güzel bir konu hazırladım kanıtlarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt