Bu arkadaştan hesap banı kaldırması ve spoofer hizmeti almıştım.1 haftaya haber verecem demişti hesap banı için kalkmazsa paranı iade ederim demişti mesajları duruyur.Forumdada cevap olarak bank kalkmazsa olmazsa iade diye belirtmişti. O ara discord kapandı iletişim koptu 1 ay kafadan iletişime geçemedik.Sonra buradan özel dm den kendisine yazdım tel no verdi oradan konuştuk hesap banı kalkmadı dedi.Sonra spoof için uğraştık spoof denedik oda olmadı 2 kere siyah ekran kaldı,hata oldu 2 kere bilgisayara format atmak zorunda kaldım.Bende sonradan kendisine o kadar uğraştık spoof ücretini istemiyorum sonuçta ne olursa olsun emek verdiniz dedim ama hesap banı ücretini hesap açılmadığı için iade istiyorum dedim paramın iadesi için yazdım 2-3 kere cevap alamadım görüldü yedim bunun için destek talep ediyorum o ücretin iadesini talep ediyorum.Hatta başta şüphelerim vardı kendiside Trusted Provider olduğunu güvenilir satıcı olduğunu söylediği için cheatglobal forumuna güvenerek bu işe adımımı attım.Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Satış Alanı Satıcı Başlığı :
Satış Alanı Satıcı Başlığı :