CandyWare Mac Spoof Open Source & Temp Driver | 50 Cent - Candy Shop ft. Olivia

Genisys

Kara Gül
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
CandyWare Mac Spoof Open Source & Temp Driver | 50 Cent - Candy Shop ft. Olivia

NOTE
VS22 C++/NET Masaustu gelıstırmelerınızı +winsdk kurarsanız sorunsuz buıld alabılırsınız

GORSEL

imagef4d9ac25cb2dd909.png

1426ddcd94dea336a.png

2341af154ccab342b.png

EKSTRA NOTE

zip içinde bir adet sadece disk driver serial numberini değiştirmek için mapper + sys bulunmaktadır
driver sadece random seri üretip sabitliyor random değiştirmiyor bilginize

Kullanım
ilk CandyWare exe si üzerinden
tüm işlemleri yaptıktan sonra
baslat adlı bat dosyasını yonetıcı calıstırın
işlem bu kadar

eline sağlık bro yararlı bir paylaşım olmuş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
derlenen exeyi çalıştırsak spoof al yapsak hiç birşey yapmadan ban açılırmı?
candyware reg spofunu + mac spoofunu yapıyor drıverde gecıcı olarak dıskın serı numarasını degısıyor bunları format + bıos updateden sonra kullanırsan sanırım etkısını gorursun
formatsız denemedım hıc etkı eder mı bılmım cogu arkadasım bu sekılde val 5 lerını acıolar bende ufak bı konu hazırladım

candyware reg spofunu + mac spoofunu yapıyor drıverde gecıcı olarak dıskın serı numarasını degısıyor bunları format + bıos updateden sonra kullanırsan sanırım etkısını gorursun
formatsız denemedım hıc etkı eder mı bılmım cogu arkadasım bu sekılde val 5 lerını acıolar bende ufak bı konu hazırladım
her pcye restart attığımızda spooferi çalıştırmak felan gerekiyormu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt