Call Of Duty WarZone ESP & AimBot Hack [13.09.2021]

060611oo

Diamond Üye
Herkese hayırlı forumlar arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim,beklediğim bir hile sonunda ana forumda onaylandı bende şimdi sizinle paylaşmak istiyorum.
Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum,UD olduğu söyleniyor fakat ne sahibiyim ne dağıtıcısı sadece gördüm paylaşmak istedim.Görevli arkadaşlar kontrol edip çalışıyor tagını verirse kullanmanızı öneririm.

Kullanımı ;
İçerisinde bulunan how to use dosyasını detaylıca okuyun
mapper.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın
Oyunu başlatın ve ana menü yüklenirken msg.exe çalıştırın
Hileyi F8 ile ayarlayabilirsiniz.

İndirme Linki :
VirusTotal Linki :

Son düzenleme:
Herkese hayırlı forumlar arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim,beklediğim bir hile sonunda ana forumda onaylandı bende şimdi sizinle paylaşmak istiyorum.
Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum,UD olduğu söyleniyor fakat ne sahibiyim ne dağıtıcısı sadece gördüm paylaşmak istedim.

Kullanımı ;

başka hile var mı

Kontrol ediliyor, sorun yoksa onay verilecek eğer içeriğinde bir sosyal mühendisliğe veya harici yazılıma rastlarsak uzaklaştırılacaksınız.

Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum,UD olduğu söyleniyor fakat ne sahibiyim ne dağıtıcısı sadece gördüm paylaşmak istedim.Görevli arkadaşlar kontrol edip çalışıyor tagını verirse kullanmanızı öneririm.

Kullanımı ;
İçerisinde bulunan how to use dosyasını detaylıca okuyun

İndirme Linki :
VirusTotal Linki :
hocam teşekkür ederiz acaba videolu anlatımı varmı

Özellikle amd ekran kartlarında çalışmama durumu yüksek (sebebi ise nvidia overlay uyumsuzluğu) Nvidia ekran kartlarında sıkıntısız çalışıyor gibi görünüyor.

amd gpu kullananlar kullanamaz arkadaşlar nvidia overlayı ile çalışıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt