Çözüldü Çalışan hwid kaldırma methodu var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worite

Gold Üye
Arkadaşlar 1.5 ay önce Valorant'ta hwid ban yedim. O zaman formda çalışan birden çok spoofer vardı. Şimdi gördüğüm kadarıyla hepsi detect olmuş. Bildiğiniz çalışan method yada spoofer var mıdır ? Varsa da yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Anakart : MSI-Z170A GAMİNG M7

Discord : İbrahim Demir#1977

Arkadaşlar 1.5 ay önce Valorant'ta hwid ban yedim. O zaman formda çalışan birden çok spoofer vardı. Şimdi gördüğüm kadarıyla hepsi detect olmuş. Bildiğiniz çalışan method yada spoofer var mıdır ? Varsa da yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Anakart : MSI-Z170A GAMİNG M7

Discord : İbrahim Demir#1977
MSİ anakartlarda amidewin çalışmıyor mu?

MSİ anakartlarda amidewin çalışmıyor mu?
Birkaç yazıda amidewinin detect olduğunu okumuştum o yüzden denemedim. En son banımı mad spoofer ile açmıştım. Fakat tekrar denediğimde ertesi gün ban yediğimi gördüm. Bilmiyorum mad spoofer amidewin methodu mu kullanıyor bilmiyorum.

hocam amidew çalışıyor forumda satılan valov1 var rage oynuyorum 7 8 maç dayanıyor amidew ile spoofluyorum formata bile ihtiyacım olmuyor

hocam ilk revo uninstaller ile vanguard'ı kökten siliyorum regedit'deki kalıntıları felan sonra amidew ile spoofluyorum bios up down yapıyorum giriyorum ban direk açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt