c# Yardım

cagalinexd

Uzman Üye
Merhaba C# Dilinde Bir Proje Yazıyorum İki Adet Kütüphane Ekledim System.Linq; ve System.Management; Kütüphanelerini Projeye Ekledim.
Tüm hataları Giderdim Fakat Kodu Çalıştırdıktan Sonra obj.Put(); Hatası Alıyorum.
Çözüm Olarak Denediklerim :
1. Projeyi Yönetici Olarak Çalıştırmak
2. WMI Çalışıp Çalışmadığını Kontrol Ettim , Çalıştığı Halde Hala Hata Veriyordu Proje , Durdup Restart Attım.
3. Firewall Kapattım
4.Defender Control Devre Dışı Bıraktım.
5. CMD Yönetici Olarak Açtım Ve for /f %s in ('dir /b /s *.dll') do regsvr32 /s %s Kodunu Girip Restart Attım

6. WMI Diagnosis Utility Programını Kullandım
Fakat Sorunumu Bir Türlü Çözemedim Nerde Hata Yapıyorum ?

kral çok bir bilgim yok ama kaynak olarak galiba chatgpt yazılım ile alakalı soruları flnda cevaplıyordu deneyebilirsin

Merhaba C# Dilinde Bir Proje Yazıyorum İki Adet Kütüphane Ekledim System.Linq; ve System.Management; Kütüphanelerini Projeye Ekledim.
Tüm hataları Giderdim Fakat Kodu Çalıştırdıktan Sonra obj.Put(); Hatası Alıyorum.
Çözüm Olarak Denediklerim :
1. Projeyi Yönetici Olarak Çalıştırmak
2. WMI Çalışıp Çalışmadığını Kontrol Ettim , Çalıştığı Halde Hala Hata Veriyordu Proje , Durdup Restart Attım.
3. Firewall Kapattım
4.Defender Control Devre Dışı Bıraktım.
5. CMD Yönetici Olarak Açtım Ve for /f %s in ('dir /b /s *.dll') do regsvr32 /s %s Kodunu Girip Restart Attım

6. WMI Diagnosis Utility Programını Kullandım
Fakat Sorunumu Bir Türlü Çözemedim Nerde Hata Yapıyorum ?
kodun işlevi nedir

Çalışma mantığı olarak örneğin program üzerindeki belirli kısımlara random değer atayacak
nasıl yani biraz daha açarmısınız ne tür değerler değişkenemi kayıt edicek yoksa yazdırıcakmı veya karakter içericekmi yoksa sadece sayımı

Değişkenleri sayı ve harf olarak GenerateRandomString atayacak
C#:
 const string chars = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789";
                var random = new Random();
                var sonuc = new string(
                    Enumerable.Repeat(chars, 18) //uzunluğunu burdan veriyorsun
                              .Select(s => s[random.Next(s.Length)])
                              .ToArray());
                uretilenrandom = sonuc;

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt