Hahha emin ol step source fazlaca var dostum rename edip yayınlamayı sormuyorum boş boş yorum kasıp sallama millete imgui'nin ne olduğunu bilmediğine yemin edebilirimyeni mango,rena,wasp mı doguyor kanka bırakın su step sourceyı artık hıcbırınız bırbırınden farkı yok
imgui.cpp dosyalarını diyorsan onlar menüyü falan değiştirmezElimde imgui menü dosyası var bunu c++ projemdeki eski imgui yerine koymak istiyorum bilenler bana discordan ulaşırsa iyi olur . Discord --> bylynxx
imgui replace yapmak çok zor değil sadece aşırı zahmetli ve zaman kaybıhazır bi srcye imgui geçirceksen yani guisi olan bi srcnin imgui değişceksen işin biraz zor olabilir bazen tanımları felan isimleri farklı oluyo 1200 hata ile bakışman an meselesi
pasteleyip satacak abisi öyle demeimgui yapmayı biliyorsun fakat imgui değiştirmeyi bilmiyor musun.
internette source olmasa bunlar napıcak merak ediyorumpasteleyip satacak abisi öyle deme
Ahhaha bir tureme daha aynı şey senin içinde geçerlipasteleyip satacak abisi öyle deme
yaptığın projeyi göstersene dostum eski menünüAhhaha bir tureme daha aynı şey senin içinde geçerli