C Programlama (Yardım)

Defkhan59

Efsane Üye
Arkadaşlar C Programlamada giriş seviyede eğitim görüyorum üni 1. sınıfım Cumartesi günü sınavım var Recursive (Özyinelemeli) fonksiyonlarda bilgisi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.
Sınav esnasında yardım edebilecek arkadaş varsa ibana 3-5 bişeyler atarım :D

Adı üstünde özyinemeli yani kendini tekrar eden fonksiyon. Belli koşul sağlanana kadar kendini tekrar eden fonksiyonlara denir. En basit örneği faktöriyeldir. Çok uzun zamandır c programlama diliyle çalışıyorum ve advanced seviyede bildiğimi düşünüyorum inanın kaç kere kullandın diye sorsanız 3-5 i geçmemiştir.

Adı üstünde özyinemeli yani kendini tekrar eden fonksiyon. Belli koşul sağlanana kadar kendini tekrar eden fonksiyonlara denir. En basit örneği faktöriyeldir. Çok uzun zamandır c programlama diliyle çalışıyorum ve advanced seviyede bildiğimi düşünüyorum inanın kaç kere kullandın diye sorsanız 3-5 i geçmemiştir.
Sağol kanka sınavım çoktan geçti bitti 100 aldım :D

C Dilinde daha çok yinelemeli fonksiyonlarda , Permütasyon ve Kombinasyon örnekleri çıkar önüne diyecektim ki halletmişsinz zaten :D C dilinde İleri seviye biliyorum. Yardım istersen ÖM'den ulaşman yeterli.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt