R7flexAmaYanCar Bronz Üye Katılım 11 Nis 2021 Mesajlar 37 Beğeniler 7 11 Nis 2021 #1 Arkadaşlar driver kodladım fakat şimdi ESP için felan overlay kullanıcam hangi overlay daha mantıklı?
Arkadaşlar driver kodladım fakat şimdi ESP için felan overlay kullanıcam hangi overlay daha mantıklı?
Scofield ⭐ TIER S+ ⭐ Banned Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1,325 Beğeniler 510 Yaş 27 12 Nis 2021 #2 External overlayler artık detected dostum. Methodunu basit external overlay mantığı ile yaparsan kısa sürede fix yer bilgin olsun.
External overlayler artık detected dostum. Methodunu basit external overlay mantığı ile yaparsan kısa sürede fix yer bilgin olsun.
R7flex Banned Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 3,314 Beğeniler 1,740 12 Nis 2021 #3 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. Scofield' Alıntı: External overlayler artık detected dostum. Methodunu basit external overlay mantığı ile yaparsan kısa sürede fix yer bilgin olsun. Genişletmek için tıkla ... Internal overlay detected olur mu?
Scofield' Alıntı: External overlayler artık detected dostum. Methodunu basit external overlay mantığı ile yaparsan kısa sürede fix yer bilgin olsun. Genişletmek için tıkla ... Internal overlay detected olur mu?