R7flex
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam dostlar canım sıkılınca loader yapıyorum username , password ve hwid koruması var mybb forumları destekliyor fakat php dosyasını xenforoya uygun yaparsanız ve keyi felan ayarlasanız onada uygun kullanabilirsiniz.
Proje için kullandığım şeyler:
- Derleyici olarak Visual Studio 2019
- Referansları ve Resourcelerı linklemek ve gömmek için Costura.Fody ve ILMerge kullandım
- MyBB DBden bilgi almak için thaisen adlı kişinin php dosyasına request gönderiyoruz ve okuyoruz felan kontrol ediliyor.
- Realtalizor Frameworkü ile güzel bir grafik arayüzü oluşturdum.
- Loading ekranı , version check, auto update modülleri yaptım
- Injection v.b için hiçbir şey yapmadım sadece son hile başlatma formu var onu siz kendinize uyarlayın.
- Tamamen optimizedir.
Kullanmak için kontrol.php db bilgilierinizi ve tablo ismini girin. sonra diğer dosyaları (version check, loader.exe ) fln siteye yükleyin sonra kodlar içersinden localhost yerine site ismi ve version bilgisi yazınız.
mesela loader versiyonu webrequest kısmında değiştirebilirsinizz mesela 1 ya güncellerken version check içindeki versiyonu 2 yapın. sakın ters yapmayın.
Anti-Dump felan gibi şeyler eklemedim o size kaldı. (Dosya boyutu biraz büyük çünkü framework ve costura çok yer kaplıyor ama loader release 2.7mb)
Resimler
Proje için kullandığım şeyler:
- Derleyici olarak Visual Studio 2019
- Referansları ve Resourcelerı linklemek ve gömmek için Costura.Fody ve ILMerge kullandım
- MyBB DBden bilgi almak için thaisen adlı kişinin php dosyasına request gönderiyoruz ve okuyoruz felan kontrol ediliyor.
- Realtalizor Frameworkü ile güzel bir grafik arayüzü oluşturdum.
- Loading ekranı , version check, auto update modülleri yaptım
- Injection v.b için hiçbir şey yapmadım sadece son hile başlatma formu var onu siz kendinize uyarlayın.
- Tamamen optimizedir.
Kullanmak için kontrol.php db bilgilierinizi ve tablo ismini girin. sonra diğer dosyaları (version check, loader.exe ) fln siteye yükleyin sonra kodlar içersinden localhost yerine site ismi ve version bilgisi yazınız.
mesela loader versiyonu webrequest kısmında değiştirebilirsinizz mesela 1 ya güncellerken version check içindeki versiyonu 2 yapın. sakın ters yapmayın.
Anti-Dump felan gibi şeyler eklemedim o size kaldı. (Dosya boyutu biraz büyük çünkü framework ve costura çok yer kaplıyor ama loader release 2.7mb)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimler