C# Loader Projesi - Oto Giriş Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sovbidal

Normal Üye
Arkadaşlar Bir Csharp projesi geliştirmek istiyorum ama zorlanıyorum hangi kütüphaneyi kullanmam gerek bana gereken bilgileri nereden bulabilirim bunları hiç bilmiyorum ünki bu işte yeniyim bana yardımcı olan herekeze teşekkür ederim .
proje ile ilgili bilgiler;

Otomatik program giriş:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam olarak ne hakkında yardım istediğini söylersen seve seve yardımcı olurum

Tam olarak ne hakkında yardım istediğini söylersen seve seve yardımcı olurum
Mesela league of legends kullanıcı adı kısmına programımda olan kullanıcı adı şifreyi giriş dediğim zaman otomatik olarak yazacak ve giriş diyecek birşey yapmak istiyorum burda yardımcı olurmusun lol kullanıcı adı ve şifre kısmının kodu mühim değil sen mantığı biliyorsan ve bunu söylersen veya kodlarla gösterirsen ben hallederim

Mesela league of legends kullanıcı adı kısmına programımda olan kullanıcı adı şifreyi giriş dediğim zaman otomatik olarak yazacak ve giriş diyecek birşey yapmak istiyorum burda yardımcı olurmusun lol kullanıcı adı ve şifre kısmının kodu mühim değil sen mantığı biliyorsan ve bunu söylersen veya kodlarla gösterirsen ben hallederim
çok ileri seviyelerden başlamışsın

anladığım kadarıyla sen bir oyun seçeceksin k.adı şifreniz yazacaksın ve oyun direk açılacak bumudur olay ?

anladığım kadarıyla sen bir oyun seçeceksin k.adı şifreniz yazacaksın ve oyun direk açılacak bumudur olay ?
usta o kullanıcı adı ve şifre orada hep kayıtlı duracak o botu ben açıcam oyunumu seçicem birde oradan hangi hesaptan girmek istiyorsam kayıtlı olan kullanıcı adı parolayı seçicem sonra giriş diyecem oyunu açacak kullanıcı adı ve şifre otomatik hızlıca yazacak gerisi bizde istediğim şey bu

2 yol var ya macro şeklinde yazdıracaksın sendkeys ile yada id şifre bölümünün pointerlerini bulup asm ile click olayını call yapacaksın 2. yol ileri bir seviye 1. yoldan yapman senin için daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt