C# ile yazdığım bir yazılımın kodlarının güvenliğini nasıl sağlayabilirim ücretsiz olarak?

Alyssia

Gold Üye
.NET Reflector tarzındaki yazılımlardan nasıl koruyabilirim geliştirdiğim yazılımı?

VMProctect , CryptoObfuscator tarzı programlar ile koruyabilirsin

Hocam bir de şöyle bir sorum olacak, ben şimdi bu tarz yazılımlarla kodları şifrelediğimde programın yanındaki .dll dosyaları çalışmıyor. Bu dll dosyalarını yazılımın içerisine ekleme yolu var mıdır acaba, veya şifrelemeden etkilenmeyecek hale getirmenin?
Te
VMProctect , CryptoObfuscator tarzı programlar ile koruyabilirsin
Hocam, tam da yukarıda dediğim gibi teşekkürler ancak şöyle bir sorun doğuyor bu seferde
Hocam bir de şöyle bir sorum olacak, ben şimdi bu tarz yazılımlarla kodları şifrelediğimde programın yanındaki .dll dosyaları çalışmıyor. Bu dll dosyalarını yazılımın içerisine ekleme yolu var mıdır acaba, veya şifrelemeden etkilenmeyecek hale getirmenin?

Te

Hocam, tam da yukarıda dediğim gibi teşekkürler ancak şöyle bir sorun doğuyor bu seferde
Bu .dll dosyalari sana mı ait yoksa

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt