O nedir hocam tam olarak?
https://cheatglobal.com/konu/vmprotect-ultimate-version-3-6-0-1416-Crâck.34651/O nedir hocam tam olarak?
Hocam bir de şöyle bir sorum olacak, ben şimdi bu tarz yazılımlarla kodları şifrelediğimde programın yanındaki .dll dosyaları çalışmıyor. Bu dll dosyalarını yazılımın içerisine ekleme yolu var mıdır acaba, veya şifrelemeden etkilenmeyecek hale getirmenin?
Hocam, tam da yukarıda dediğim gibi teşekkürler ancak şöyle bir sorun doğuyor bu seferdeVMProctect , CryptoObfuscator tarzı programlar ile koruyabilirsin
Hocam bir de şöyle bir sorum olacak, ben şimdi bu tarz yazılımlarla kodları şifrelediğimde programın yanındaki .dll dosyaları çalışmıyor. Bu dll dosyalarını yazılımın içerisine ekleme yolu var mıdır acaba, veya şifrelemeden etkilenmeyecek hale getirmenin?
Bu .dll dosyalari sana mı ait yoksaHocam bir de şöyle bir sorum olacak, ben şimdi bu tarz yazılımlarla kodları şifrelediğimde programın yanındaki .dll dosyaları çalışmıyor. Bu dll dosyalarını yazılımın içerisine ekleme yolu var mıdır acaba, veya şifrelemeden etkilenmeyecek hale getirmenin?
Te
Hocam, tam da yukarıda dediğim gibi teşekkürler ancak şöyle bir sorun doğuyor bu seferde
Hayır hocam örnek vereyim, diyelim ki fiddlercore gibi bir nugget paket yükledim ondan gelen ek .dll dosyalarıBu .dll dosyalari sana mı ait yoksa
.dll pack atmiyosundur umarımHayır hocam örnek vereyim, diyelim ki fiddlercore gibi bir nugget paket yükledim ondan gelen ek .dll dosyaları