C# İle Kredi Bakiye Sistemli Bir Uygulama Görüşleriniz Benim İçin Değerli

WhereYq

Uzman Üye
İletişim
Öncelikle hepinize merhaba sizlere yapmış olduğum kredi bakiye sistemli ürün alıp satılabilen web panel controllü bir uygulama göstereceğim benim aklıma daha eklenecek birşey gelmedi şu daha güzel olurdu dediğiniz veya bunu kaldırsan daha mantıklı tarzında cevap verirseniz mutlu olurum.
Video bırakıyorum.

Balance değeri sorunsuz çalışıyor fakat güncellemeyi geç yapıyor.
Şimdiden Teşekkürler.

-points olayını anlamadım bana saçma geldi birazcık fakat o points sistemi ile örneğin 100 pointsi geçtiğinde csgo paste ürünü 350 tl olabilir vesaire
-arayüz pek hoşuma gitmedi gözü yoruyor renkler grid değilde 2-3 renge göre olsa daha iyi olurmuş örneğin siyah mor gibi

-points olayını anlamadım bana saçma geldi birazcık fakat o points sistemi ile örneğin 100 pointsi geçtiğinde csgo paste ürünü 350 tl olabilir vesaire
-arayüz pek hoşuma gitmedi gözü yoruyor renkler grid değilde 2-3 renge göre olsa daha iyi olurmuş örneğin siyah mor gibi
zaten arayüz template fln kötü ben wpf ile güzel bir temaya oturacağım başka birisi admin paneline üye listesi belirli tarihler arası banlama tarzı şey getirsen güzel olur demişti onları ekledikten sonra nasıl yapılır tarzında bir konu açmak istiyorum

Öncelikle hepinize merhaba sizlere yapmış olduğum kredi bakiye sistemli ürün alıp satılabilen web panel controllü bir uygulama göstereceğim benim aklıma daha eklenecek birşey gelmedi şu daha güzel olurdu dediğiniz veya bunu kaldırsan daha mantıklı tarzında cevap verirseniz mutlu olurum.
Video bırakıyorum.

Balance değeri sorunsuz çalışıyor fakat güncellemeyi geç yapıyor.
Şimdiden Teşekkürler.

Merhaba, gözü yormayan biraz daha yumuşak fontlar kullanabilirsin, farklı ara yüz renkleri ekleyebilirsin. Gayet güzel ellerine sağlık.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt