nerden kurs alabilirim klasik haricinde yardım edermisinKlasik c++ kursuyla hile yazabileceğini mi düşündün?
kimsenin hile kursu vereceğini düşünmüyorum. sağdan soldan, yardım ala ala öğrenmeyi deneyebilirsin.nerden kurs alabilirim klasik haricinde yardım edermisin
Kanka sen sadece program temelini ve o dilin mantığını öğrendin daha bunun hile temeli mantığı var onu da öğrenmen lazım bende senin gibiydim baktım hile mantığı falan var ayrıyetten öğrenmen gereken çok şey var bende bıraktım öğrenmeyi onun böyle belli başlı eğitim videoları vesaire yok sora sora öğrenirsin yada deneye deneye ne bileyimArkadaşlar ben udemyde nerdeyse 1 kurs bitirdim az kaldı bitmesine çoğu şeyi öğrendiğimi düşünüyorum C++ da
Ama hala bu hile konusunu kavrayamadım yani bu öğrendiğimle nasıl hile yapıcağım
Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
hex'in de dediği gibi normal bir c++ kurları ile öyle bir şey yapamazsın yanlış hatırlamıyorsam udemyde any game hack coding isminde bir kurs var onada bakabilirsin ama ben bedava bir şey istiyorum dersende benim forumda paylaştığım c++ hile kodlama şeylerine bak ve anlamaya çalış olmazsa c++ game hacking yaz youtubeye onlara bak ben öyle öğrendim.Arkadaşlar ben udemyde nerdeyse 1 kurs bitirdim az kaldı bitmesine çoğu şeyi öğrendiğimi düşünüyorum C++ da
Ama hala bu hile konusunu kavrayamadım yani bu öğrendiğimle nasıl hile yapıcağım
Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
hex'in de dediği gibi normal bir c++ kurları ile öyle bir şey yapamazsın yanlış hatırlamıyorsam udemyde any game hack coding isminde bir kurs var onada bakabilirsin ama ben bedava bir şey istiyorum dersende benim forumda paylaştığım c++ hile kodlama şeylerine bak ve anlamaya çalış olmazsa c++ game hacking yaz youtubeye onlara bak ben öyle öğrendim.
teşekkürler dm bakarmısınhex'in de dediği gibi normal bir c++ kurları ile öyle bir şey yapamazsın yanlış hatırlamıyorsam udemyde any game hack coding isminde bir kurs var onada bakabilirsin ama ben bedava bir şey istiyorum dersende benim forumda paylaştığım c++ hile kodlama şeylerine bak ve anlamaya çalış olmazsa c++ game hacking yaz youtubeye onlara bak ben öyle öğrendim.