C++ Hile kodlama Nasıl yapılır?

devcocuk9

Bronz Üye
Merhaba millet geçenlerde c++ öğrenmeyi bitirdim yeni olduğum için açıp arada tekrar tekrar baktığım oluyor kendi hilemi kodlamak istiyorum.
Fakat bazı videolarda öğrendiğimin dışında farklı terimler var (Dword , hprocess )vs. Türkçe kaynak var mı hile kodlamayı öğretebilecek ?

Teşekkürler şimdiden.

türkce kaynak bulmak çok zor öncelikle onu söyliyim
windows API fonksiyonları öğrenmen lazım OpenProcess RPM,WPM gibi.
Daha sonra oyundan offsetleri cheat engine ile bulabilmen gerekir.
Öncelikli olarak bu fonksiyonları öğrendikten sonra küçük adımlarla external trainer yazabiliyor olman lazım.
Daha sonra internal ve REVERSİNG ile devam etmelisin
iyi forumlar

türkce kaynak bulmak çok zor öncelikle onu söyliyim
windows API fonksiyonları öğrenmen lazım OpenProcess RPM,WPM gibi.
Daha sonra oyundan offsetleri cheat engine ile bulabilmen gerekir.
Öncelikli olarak bu fonksiyonları öğrendikten sonra küçük adımlarla external trainer yazabiliyor olman lazım.
Daha sonra internal ve REVERSİNG ile devam etmelisin
iyi forumlar

Teşekkür ederim. En ufak bilgi bile değerli şuan.

Merhaba millet geçenlerde c++ öğrenmeyi bitirdim yeni olduğum için açıp arada tekrar tekrar baktığım oluyor kendi hilemi kodlamak istiyorum.
Fakat bazı videolarda öğrendiğimin dışında farklı terimler var (Dword , hprocess )vs. Türkçe kaynak var mı hile kodlamayı öğretebilecek ?

Teşekkürler şimdiden.
KONU LINK

İYİ FORUMLAR

kaç sefer denedim olmuyor bi yapabilsem ne hileler yapıcamda olmuyor işte beceremiyorum

kaç sefer denedim olmuyor bi yapabilsem ne hileler yapıcamda olmuyor işte beceremiyorum
Bence ilk kolay şeylerden başlayabilirsin.C# yada VB de çok kaynak var forumda.Saldırı hızı ws den başlayıp.Pointer sabitlemeye kadar gidebilirsin.Gerisini yavaş yavaş deneye deneye öğrenebilirsin

dword bir değer oluyor hprocess ise process name işlevi bildigim kadarı bu.

dostum ınternet ten turkce kaynaklı vıdeolar ızlıyebılırsın sıfırdan daha ıyı olabılır ogrenmen acısından

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt