knk c++ bildinmi jni kullanarak çok rahat yaparsın bebek işi gibi bişi kimse beceremez diye düşüncen yanlış coderim diye geçinen kişiler githubda source code arayıp bir b*k bilmeyen hata aldımı forumlara atan ergenler oluyor tabikide yapamazNoise adlı arkadaş nasıl yapıyor hileleri anlamıyorum coderim diye geçinen kimse beceremezken
opengl hook xdNoise adlı arkadaş nasıl yapıyor hileleri anlamıyorum coderim diye geçinen kimse beceremezken
vermiyeceksen niye yazıyorsun gövde gösterisimi yapmaya çalışıyorsun boş beleş sourceler peşinde koşup kendini sergileme hepsi boş hileler :&bende craftrise laze source var ama veremem kusura bakma cunku bana ait degil
hahaha boş mu piyasadaki cr için en iyi clientlerden birivermiyeceksen niye yazıyorsun gövde gösterisimi yapmaya çalışıyorsun boş beleş sourceler peşinde koşup kendini sergileme hepsi boş hileler :&
hangi laze, 100 tane laze versiyonu var, eskiyse kimsenin umursayacağını sanmıyorum.bende craftrise laze source var ama veremem kusura bakma cunku bana ait degil