C++ Ghost Client

HTS

_1kez
Efsane Üye
C++ Ghost Client Source olan varmı ? eskiden vardı githubda felan ama şimdi bulamadım

kimse sana babasının hayrına vermez enayi değilse tabi githubdakilerin çoğu artık crash ve fixler craftrise sonoyuncu gibi sunuculara geçirceksen githubdaki sourceler işe yaramaz ama satın almak istersen konuşabiliriz. sonoyuncuda yapacaksan anında ban yersin injection koruması var craftrise yapacaksan ban yemen imkansız gibi bişi.

Noise adlı arkadaş nasıl yapıyor hileleri anlamıyorum coderim diye geçinen kimse beceremezken

Noise adlı arkadaş nasıl yapıyor hileleri anlamıyorum coderim diye geçinen kimse beceremezken
knk c++ bildinmi jni kullanarak çok rahat yaparsın bebek işi gibi bişi kimse beceremez diye düşüncen yanlış coderim diye geçinen kişiler githubda source code arayıp bir b*k bilmeyen hata aldımı forumlara atan ergenler oluyor tabikide yapamaz

bende orenmek ıstıyorum nasıl orene bılırım c+ +

bende craftrise laze source var ama veremem kusura bakma cunku bana ait degil

vermiyeceksen niye yazıyorsun gövde gösterisimi yapmaya çalışıyorsun :D :bear: boş beleş sourceler peşinde koşup kendini sergileme hepsi boş hileler :&

hangi laze, 100 tane laze versiyonu var, eskiyse kimsenin umursayacağını sanmıyorum.
C# kısmının kodlarına sahip olabilirsin ancak C++ kısmının kaynak kodlarına sahip olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt