C# Geliştirme

xcho

Bronz Üye
Şuan aktif olarak c# biliyorum ve bazı küçük oyunlarda external hile kodlamak istiyorum nerden hile eğitimi alabilirim

Crâck yemek istemiyorsan aklını kullan ve c#'dan uzak dur :D en başından c++ ile başla
net fremawork yapısına en uygun dil c#ama malesef Crâck konusunda cok yetersiz.

Crâck yemek istemiyorsan aklını kullan ve c#'dan uzak dur :D en başından c++ ile başla
C++ kullanınca allah'a mı dönüşüyorsun birden, iki dilde de ürününü korumak için yeterli bilgiye ihtiyacın var, yeterli bilgin yoksa "CsHArp oLMasA cRACkLENmEZdı" saçmalıklarına inanırsın tamamen. Kimse kimseden kutsal seviye bir koruma bekleyemez, elinden geleni ardına koyar, ürününü satmaya devam edersin.

C++ kullanınca allah'a mı dönüşüyorsun birden, iki dilde de ürününü korumak için yeterli bilgiye ihtiyacın var, yeterli bilgin yoksa "CsHArp oLMasA cRACkLENmEZdı" saçmalıklarına inanırsın tamamen. Kimse kimseden kutsal seviye bir koruma bekleyemez, elinden geleni ardına koyar, ürününü satmaya devam edersin.
abi anlatmaya çalıştığım durum c++'da başlangıç seviyesinde bir kişi çok daha rahat kodunu koruyabilir. c#'da unpack edilmeyenbir obs varmı ? yapacak adam hepsine yapar tabide c++ hep bu tarz işlerde daha işlevsel hem daha kolay korunuyor. belkide yanlış biliyorumdur dediğin gibi gözümde büyütüyorumdur.

ASP.NET Core harici C# kullanan erkek:

62a08803e4bfdc2498527600.jpg

amacım valorant gibi oyunlara external hile yapmak değil zaten eğlence amaçlı cs 1.6 gibi oyunlara hile yapmak istiyorum
ASP.NET Core harici C# kullanan erkek:

62a08803e4bfdc2498527600.jpg
C++ şart diyorsun yani :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt