istediğim .bat ı indirip değilde hiçbirşey indirmeden çalıştırmak ve process.start ile olmuyor veya ben yapamadımprocess.start fonksiyonu çalıştırıyor diye biliyorum
istediğim .bat ı indirip değilde hiçbirşey indirmeden çalıştırmak ve process.start ile olmuyor veya ben yapamadım
using System.Diagnostics;
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
string batchCode = "@echo off\r\n" +
"echo Merhaba Dünya!\r\n" +
"pause\r\n";
Process.Start("cmd.exe", "/c " + batchCode);
}
}
Daha kolayı o batı exeye çevirebilirsin. Bat to exe converter kullan.c# formda buttona basıldığında .bat dosyasının açılmasını isdiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
bi loader yapıyorum içinde ayrı ayrı bölümler ve ayrı ayrı spooferler, cleanerler vs. var ondan lazım olduDaha kolayı o batı exeye çevirebilirsin. Bat to exe converter kullan.
yardımın için çok teşekkürlerC#:using System.Diagnostics; class Program { static void Main(string[] args) { string batchCode = "@echo off\r\n" + "echo Merhaba Dünya!\r\n" + "pause\r\n"; Process.Start("cmd.exe", "/c " + batchCode); } }
bu Methodu Kullanıcam Ancak Programın Çalışması İçin Exe İle Aynı Klasörde Olması Lazım Onu Nasıl Bind EdebilirizC#:using System.Diagnostics; class Program { static void Main(string[] args) { string batchCode = "@echo off\r\n" + "echo Merhaba Dünya!\r\n" + "pause\r\n"; Process.Start("cmd.exe", "/c " + batchCode); } }
Anlamadım daha açıklayıcı anlatırmısın sorununubu Methodu Kullanıcam Ancak Programın Çalışması İçin Exe İle Aynı Klasörde Olması Lazım Onu Nasıl Bind Edebiliriz
Kanka Yani Mesela Bi Form Var Radio Button'dan İşaretleyip Program Çalıştırıcam Ancak Bu Dosyayı Paylaşırken 2 Dosyanın 1 Klasörde Olması Lazım Nasıl BirleştirebilirimAnlamadım daha açıklayıcı anlatırmısın sorununu