C# Dll Indirip Inject Etme

HTS

_1kez
Efsane Üye
c# form uygulamasında buttona bastığımda dll yi indirisin ve indirdiği dll yi oyuna inject etsin bunun kodunu atabilirmisiniz (chatgpt cevaplamıyor yöntem denedim onuda hatalı verdi)

DLL dosyasını indirmek için URLDownloadToFile örneklerine bakabilirsin
Inject için LoadLibrary injection kullanan hazır projelere bakabilirsin

DLL dosyasını indirmek için URLDownloadToFile örneklerine bakabilirsin
Inject için LoadLibrary injection kullanan hazır projelere bakabilirsin
öyle bir şey denedim fakat şöyle oluyor çalıştırıyorum buttona basınca indirilemedi hatası veriyor fakat klasörde dll inmiş oluyor

string url = " indirilcek dll link dc'den al "; // İndirmek istediğiniz dosyanın URL'si
string hedefDizin = "nere indirsin"; // Kopyalanacak hedef dizin
// Dosyayı indirme
using (WebClient webClient = new WebClient())
{
try
{
webClient.DownloadFile(url, "indirilen.dll"); // İndirilen dosyanın geçici olarak kaydedildiği yol

}
catch (Exception )
{

return;
}
}

sonrası dll load metodunu eklicen

Son düzenleme:

İnceleyebilirsin, fakat bu DLL indirmiyor, bu Memject'in içine hex ile dll'i koyuyorsun, başlatıldığında otomatik enjekte ediyor. Ve c# değil. Programına koyarsın indirip başlatırsın. İşine yararsa kullanırsın ve inject'in sorunsuz şekilde olması için yönetici olarak başlatmak gerekiyor, program bunu otomatik olarak yapar ama elinle açarken yönetici olarak başlat.

string url = " indirilcek dll link dc'den al "; // İndirmek istediğiniz dosyanın URL'si
string hedefDizin = "nere indirsin"; // Kopyalanacak hedef dizin
// Dosyayı indirme
using (WebClient webClient = new WebClient())
{
try
{
webClient.DownloadFile(url, "indirilen.dll"); // İndirilen dosyanın geçici olarak kaydedildiği yol

}
catch (Exception )
{

return;
}
}

sonrası dll load metodunu eklicen

İnceleyebilirsin, fakat bu DLL indirmiyor, bu Memject'in içine hex ile dll'i koyuyorsun, başlatıldığında otomatik enjekte ediyor. Ve c# değil. Programına koyarsın indirip başlatırsın. İşine yararsa kullan.
dll indirme yapıyor fakat dll yi indirince inject etmiyor + dll inmedi diyor fakat klasöre baktığımda dll inmiş gözüküyor

c# form uygulamasında buttona bastığımda dll yi indirisin ve indirdiği dll yi oyuna inject etsin bunun kodunu atabilirmisiniz (chatgpt cevaplamıyor yöntem denedim onuda hatalı verdi)
Kanka bula bildinmi? Kodu

kod önemli deilse atarmısınız galiva hil3e kodu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt