öyle bir şey denedim fakat şöyle oluyor çalıştırıyorum buttona basınca indirilemedi hatası veriyor fakat klasörde dll inmiş oluyorDLL dosyasını indirmek için URLDownloadToFile örneklerine bakabilirsin
Inject için LoadLibrary injection kullanan hazır projelere bakabilirsin
string url = " indirilcek dll link dc'den al "; // İndirmek istediğiniz dosyanın URL'si
string hedefDizin = "nere indirsin"; // Kopyalanacak hedef dizin
// Dosyayı indirme
using (WebClient webClient = new WebClient())
{
try
{
webClient.DownloadFile(url, "indirilen.dll"); // İndirilen dosyanın geçici olarak kaydedildiği yol
}
catch (Exception )
{
return;
}
}
sonrası dll load metodunu eklicen
dll indirme yapıyor fakat dll yi indirince inject etmiyor + dll inmedi diyor fakat klasöre baktığımda dll inmiş gözüküyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İnceleyebilirsin, fakat bu DLL indirmiyor, bu Memject'in içine hex ile dll'i koyuyorsun, başlatıldığında otomatik enjekte ediyor. Ve c# değil. Programına koyarsın indirip başlatırsın. İşine yararsa kullan.
Kanka bula bildinmi? Koduc# form uygulamasında buttona bastığımda dll yi indirisin ve indirdiği dll yi oyuna inject etsin bunun kodunu atabilirmisiniz (chatgpt cevaplamıyor yöntem denedim onuda hatalı verdi)
kod önemli deilse atarmısınız galiva hil3e koduc# form uygulamasında buttona bastığımda dll yi indirisin ve indirdiği dll yi oyuna inject etsin bunun kodunu atabilirmisiniz (chatgpt cevaplamıyor yöntem denedim onuda hatalı verdi)