proje yayımlamadan dosya ayrıntılarıdan kendi içindeyi seçip tek dosya diyip yayımla dersen , tek dosya yapıyor kendi başına açılıyor ancak bu dosyanın boyutunda boyut artışı meydana getiroyr 10 mb bir dosyanız varsa 70-80 mb yapıyorc# formda siticone ui ekledim ve otomatik olarak bulunan klasöre geliyor ve bu obfuscator atmamı engelliyor bunu exenin içine koyma veya gizleme tarzı birşey varmı ?
nereden yapabilirim tam anlamadımda detaylı olarak anlatabilirmisinizproje yayımlamadan dosya ayrıntılarıdan kendi içindeyi seçip tek dosya diyip yayımla dersen , tek dosya yapıyor kendi başına açılıyor ancak bu dosyanın boyutunda boyut artışı meydana getiroyr 10 mb bir dosyanız varsa 70-80 mb yapıyor
projenize sağ tıklayın yayımlaya basın ordan dosya dosya exenin nereye gitmesini istiyorsanız konumunu belirtindiye ilerlerin sonra seçenekler gibi bir yer olacak tam hatırlamıyorum oraya basın kendi içinde yi seçin aşşağıya bakan ok çıkacak onun üzerine tıklayın ve tek dosya üreti seçin. Ve yayımlaya tıklayın belirttiğiniz konuma exe gidecek yanında bir kaç dll gelse bile dll olmadan çalışacaktır.nereden yapabilirim tam anlamadımda detaylı olarak anlatabilirmisiniz
çok teşekkürlerprojenize sağ tıklayın yayımlaya basın ordan dosya dosya exenin nereye gitmesini istiyorsanız konumunu belirtindiye ilerlerin sonra seçenekler gibi bir yer olacak tam hatırlamıyorum oraya basın kendi içinde yi seçin aşşağıya bakan ok çıkacak onun üzerine tıklayın ve tek dosya üreti seçin. Ve yayımlaya tıklayın belirttiğiniz konuma exe gidecek yanında bir kaç dll gelse bile dll olmadan çalışacaktır.
deneyeceğim teşekkürlerMantıksız Costura.Fody nuget paketini yükle derlediğinde tek dosya halinde verir..
mesela o dlleri resourcese gömüp entry pointte extract edebilirsin, fazladan bir paket yüklemeye gerek kalmazdeneyeceğim teşekkürler