Wrandex

Gold Üye
Beyler bayanlar nasılsınız ben iyiyim saolun, ben birşey dicem ben java c++ falan fistan temel seviyede biliyorum kafamda orta seviyeli bir proje olsa yapıyorum ancak bu böyle gitmiyor ben zaten cr ve so ya da bayadır konuları araştırarak hile yapmaya çalışıyorum, her neyse işte ben bu java ve cpp de nasıl, adam spoofer yapıyor jni jvm kullanıyo jar, class injectliyo, injectliyo kod 1 yiyo bypass yapıyo, bunlar kadar profeyşınıl bir programcı nasıl olurum beyler. Bu benim isteğim ne yapalım, dalga geçmeyin tabiri caizse adam gibi answer verin

Bypass vb. dediğin şeylerin c++ ile bir alakası yok dediğin konularda c++ kullanman sadace manuel yaptığın işlemi otomatiğe dökmen için yardımcı olur ve ya gui vb. dökmek için c++ senin yerine bir değer bulup buna patch atamaz tek başına

Beyler bayanlar nasılsınız ben iyiyim saolun, ben birşey dicem ben java c++ falan fistan temel seviyede biliyorum kafamda orta seviyeli bir proje olsa yapıyorum ancak bu böyle gitmiyor ben zaten cr ve so ya da bayadır konuları araştırarak hile yapmaya çalışıyorum, her neyse işte ben bu java ve cpp de nasıl, adam spoofer yapıyor jni jvm kullanıyo jar, class injectliyo, injectliyo kod 1 yiyo bypass yapıyo, bunlar kadar profeyşınıl bir programcı nasıl olurum beyler. Bu benim isteğim ne yapalım, dalga geçmeyin tabiri caizse adam gibi answer verin
udemy eğitimi alabilirsin bence kanka

udemy eğitimi alabilirsin bence kanka
udemy eğitimleri hiçbir işe yaramıyor temeli bile zar zor öğretiyor çoğu.
Ödeme karşılığında geliştirdiğin programlar & projeler için udemyden öğrendiğin bilgiler hiçbir işe yaramayacak.

aynn öyle profesional değil profesyonel değil pırofeyşınıl
Bypass vb. dediğin şeylerin c++ ile bir alakası yok dediğin konularda c++ kullanman sadace manuel yaptığın işlemi otomatiğe dökmen için yardımcı olur ve ya gui vb. dökmek için c++ senin yerine bir değer bulup buna patch atamaz tek başına
ben jar projemi ve içindeki ana classı c++ jvm jni falan fıstık urlclassloader ile injectlemek istiyom sonra böyle yapar isek kod 1 hatası veriyor, bunuda bypass etmek gizlemek istiyorum anladın mı hojam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
udemy eğitimi alabılırsın kardeşım

Bence forumlar da bunu yapanlar var mı sor bende bir şirket te yazılımcı olarak çalışıyorum ve bunu yapmak zor cidden zor hele öyle bir video izleyimle hiç olmuyor tecrübe edinebilceğin işlere girmeni tavisye ediyorum kendini bu yolda görüyorsan programla pc mühendisliği oku emin ol o yerlerde çok insan tanırsın sana yardımcı olmak burada demişler udym vs bu basite kaçmak oluyor ki orada da izleyerek fazla öğreneceğin bir konu da yok kendini geliştirmek için yapman gerekiyor yapman içinde izlemen yeterli değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt