C++ CrâckMe

FrianSyS

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Cracklenmeye doyamıyorum :D, ama bilmenizi istediğim şey her yeni Crâck me de ve her cracklenişimde sizin sayenizde yeni yöntemler öğreniyorum ve korumayı daha da geliştiriyorum, hepinize teşekkürler C:

Hepsinde olduğu gibi yine dikkat çekmek için bile cracklenemez gibi bir iddiam yok.

ZORLUK: 6/10
Protector: VMProtect 3.X
İşletim Sistemi Uyumluluğu: x64
Dil: C++

Son düzenleme:
Cracklenmeye doyamıyorum :D, ama bilmenizi istediğim şey her yeni Crâck me de ve her cracklenişimde sizin sayenizde yeni yöntemler öğreniyorum ve korumayı daha da geliştiriyorum, hepinize teşekkürler C:

Hepsinde olduğu gibi yine dikkat çekmek için bile cracklenemez gibi bir iddiam yok.

Buda cracklenirse CrâckMe acmayacagina yemin eder misin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reis mesela en son cracklenisinden ne gibi cıkarımlarda bulundun

Son düzenleme:
Bu seferki 5-6 kat daha zor, kıraker abilerimizi konuya davet ediyorum 👋 🥨

VMware-42 04 2e c1 6a 46 f1 15-3a c3 4a cf 48 20 70 1c
2

ABİ GELDİLER ABİ

Son düzenleme:
Dokunan yok. (belki de daha reverserlar görmemiştir.d)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt