Arıyorum c# - c++ imgui Menü Coder arıyorum

Liserjik

Bronz Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
elimde bulunan adresleri imgui menüye ekleyecek birini arıyorum herhangi bir bypass gerektirmiyor
fiyat ile birlikte pm atınız

ne adresi ne c## bune kanka

@Visual @4L3X
hile yapacagım hilenin pointer adresleri mevcut sadece imgui menüye injekte eilecek

konuya bi kaç fotoğraf ekleseydin tam ne yapmak istediğni belki anlardım offset/pointerları imguide gözükmesinimi istiyorusun ? yoksa esp aimbot gibi şeyleri mi ?

Son düzenleme:
ne adresi ne c## bune kanka
düşün dostum bu adam hile yapıyor ben evde oturup gülsemmi ağlasammı şu duruma onu düşünüyorum harbiden şurda işini hakkıyla yapan iki yada üç kişi vardır bunlardan birine çok büyük saygı duyuyorum . bu adam türkiye piyasasındaki eski paster ve resellerların en azından bir iki bilgiye sahip olduklarını söylüyordu şuankilerin hiçbir şey bilmediğini söylüyordu inanmak istememiştim ama haklıymış bi kere daha saygı duydum

düşün dostum bu adam hile yapıyor ben evde oturup gülsemmi ağlasammı şu duruma onu düşünüyorum harbiden şurda işini hakkıyla yapan iki yada üç kişi vardır bunlardan birine çok büyük saygı duyuyorum . bu adam türkiye piyasasındaki eski paster ve resellerların en azından bir iki bilgiye sahip olduklarını söylüyordu şuankilerin hiçbir şey bilmediğini söylüyordu inanmak istememiştim ama haklıymış bi kere daha saygı duydum
max 2 hafta sonra sıkılıp bırakıyorlar yada github da f5 ata ata siteyi çökertiyorlar bazıları da menü pasteleyip Crâck yiyip sonrada döngüye girip yeni hesap açıp devam ediyorlar

max 2 hafta sonra sıkılıp bırakıyorlar yada github da f5 ata ata siteyi çökertiyorlar bazıları da menü pasteleyip Crâck yiyip sonrada döngüye girip yeni hesap açıp devam ediyorlar
bilginiz var ise yardım edebilir misiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt