c++ olduğu gibi c#ta da imgui varda yanlış yazmışne adresi ne c## bune kanka
biliyoruz orasını canımc++ olduğu gibi c#ta da imgui varda yanlış yazmış
düşün dostum bu adam hile yapıyor ben evde oturup gülsemmi ağlasammı şu duruma onu düşünüyorum harbiden şurda işini hakkıyla yapan iki yada üç kişi vardır bunlardan birine çok büyük saygı duyuyorum . bu adam türkiye piyasasındaki eski paster ve resellerların en azından bir iki bilgiye sahip olduklarını söylüyordu şuankilerin hiçbir şey bilmediğini söylüyordu inanmak istememiştim ama haklıymış bi kere daha saygı duydumne adresi ne c## bune kanka
max 2 hafta sonra sıkılıp bırakıyorlar yada github da f5 ata ata siteyi çökertiyorlar bazıları da menü pasteleyip Crâck yiyip sonrada döngüye girip yeni hesap açıp devam ediyorlardüşün dostum bu adam hile yapıyor ben evde oturup gülsemmi ağlasammı şu duruma onu düşünüyorum harbiden şurda işini hakkıyla yapan iki yada üç kişi vardır bunlardan birine çok büyük saygı duyuyorum . bu adam türkiye piyasasındaki eski paster ve resellerların en azından bir iki bilgiye sahip olduklarını söylüyordu şuankilerin hiçbir şey bilmediğini söylüyordu inanmak istememiştim ama haklıymış bi kere daha saygı duydum
bilginiz var ise yardım edebilir misinizmax 2 hafta sonra sıkılıp bırakıyorlar yada github da f5 ata ata siteyi çökertiyorlar bazıları da menü pasteleyip Crâck yiyip sonrada döngüye girip yeni hesap açıp devam ediyorlar
aradığın şeylerin hepsi google da mevcut sadece aramayı öğrenbilginiz var ise yardım edebilir misiniz