C# - C++ ile Hile Yapmayı / C# - C++'yı Kullanmayı Nasıl Öğrenebilirim ?

HyTra

Efsane Üye
Merhaba şu aralar çok boşluğum var ve yakında yaz tatiline gireceğiz ve boşluğum artacak bu boşlukta
C# - C++ ile Hile Yapmayı / C# - C++'yı Kullanmayı öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim ?

Merhaba şu aralar çok boşluğum var ve yakında yaz tatiline gireceğiz ve boşluğum artacak bu boşlukta
C# - C++ ile Hile Yapmayı / C# - C++'yı Kullanmayı öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim ?
Merhabalar çeşitli eğitim setlerinden youtubeden googleden araştırarak c öğrenebilirsin.
Önerdiğim bir eğitim seti var
içinde çoğu programın (c kodlama dahil) eğitimi var bunları izleyerek zamanını geçirebilirsin.

Merhabalar çeşitli eğitim setlerinden youtubeden googleden araştırarak c öğrenebilirsin.
içinde çoğu programın (c kodlama dahil) eğitimi var bunları izleyerek zamanını geçirebilirsin.
sağol :)
burdaki c# derslerinden hangisini önerirsin.

yazılım bilimi diye bir kanal var oradan c++ öğrenebilirsin ama yeterince hack için öğrenemessin paralı bir set satın alman lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
c# ile çoğu oyunda hile yapamazsın c++ , c öğrenmeye yönelik ol.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
oke saol <3 bana bi c++ dersi öneirmisin hack içinde yardımcı olacak bi ders paralı/parasız
Türk kaynaklar hiç yararlı değil yabancı alıştır ve video ile öğrenemezsin kitap al Scott Meyer öneririm pdfide fln var.

Her dil ile her oyuna hile yapılabilir bu kişinin bilgisine ve yeteneğine bağlıdır hile yazmayı öğrenmeden önce yazılımın temellerini öğrenmeni öneririm takıldığın heryeri burada bizlere sorabilirsiniz

Her dil ile her oyuna hile yapılabilir bu kişinin bilgisine ve yeteneğine bağlıdır hile yazmayı öğrenmeden önce yazılımın temellerini öğrenmeni öneririm takıldığın heryeri burada bizlere sorabilirsiniz
tamamdır çok teşekkürler

Ben c# hakimim biraz ama daha nasıl hile çalıştıracağımı bilmiyorum :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt