Bypass ve spofer hakkinda.

ThorunTorunu

Bronz Üye
Anladigim.kadariyla.spofer anakart v.s gibi bilgisayar bilesenlerinin seri numaralarını degistiriyor ve ban yiyen seri numara ortadan kalkiyor bir nevi bilgisayara yeni bilesenler tskilmis gibi algilanmasini sagliyor anlamadigim nokta bypass ne ise yariyor islevi ne bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anladigim.kadariyla.spofer anakart v.s gibi bilgisayar bilesenlerinin seri numaralarını degistiriyor ve ban yiyen seri numara ortadan kalkiyor bir nevi bilgisayara yeni bilesenler tskilmis gibi algilanmasini sagliyor anlamadigim nokta bypass ne ise yariyor islevi ne bilgilendirirseniz sevinirim.
spoof atmadan biosdan bazi ozellikleri kapatman gerekiyor, valorantta onlar kapalıyken acilmiyor. Oyuna girmeni sagliyor

Anladim bypass, spofer isleminden sonra anakart taki svm csm secure boot gibi ayarlarin oyuna giris icin uygun olmasini sağlıyor.

Anladim bypass, spofer isleminden sonra anakart taki svm csm secure boot gibi ayarlarin oyuna giris icin uygun olmasini sağlıyor.
Aynen öyle dostum. Bunları bypasslıyor ve rahatlıkla oyuna girmeni sağlıyor

Bypass, genellikle oyunun anti-hile duvarını taklit eden yazılımlardır.

• Beğen
Tepkiler: Jyn

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt