ne alaka burası bir hile forumu kimse neden soylemesin ve arastırmıstır heralde ki bize danısıyor bos yorum kasmaaraştırmak lazım kankam kimse böyle şeyleri söylüycegini düşünmüyorum
Yabancı kaynaklarda bunun örneklerini gördüm paylasan var ama biraz zor iş baştan söyleyeyim tecrube gerektiren bir iş biraz araştır bulursunaraştırmak lazım kankam kimse böyle şeyleri söylüycegini düşünmüyorum
İşte bu yüzden yabancı dil şart iyi bir şekilde öğrenmek içinBenimde kafama takılıyor ya c# falan öğren diyorlar tamam öğreneyim de adam bana ekrana yazı yazmayı toplama çıkarma yapmayı anlatıyor sıkılıyorum internetten bakayım diyorum hep yabancı dil
Kardeşim önce oop düzeyinde programlamayı öğren sıfırdan başlıyorsan elbette ekrana yazmayla başlarsın ayrıca bu işi öğreneceksen yabancı kaynakları sürekli kullanmak gerek bu işi araştırarak öğreneceksin kimse bu işi bilerek dünyaya gelmiyor , örnek kodlara bakacaksın , github da sürekli kod okuyacaksın , anti cheat yazılımlarının çalışma mantığını öğreneceksin gerekirse kernel driver kodlamayı öğreneceksin , bunları yapmazsan öğrenemezsin iyi çalışmalar.Benimde kafama takılıyor ya c# falan öğren diyorlar tamam öğreneyim de adam bana ekrana yazı yazmayı toplama çıkarma yapmayı anlatıyor sıkılıyorum internetten bakayım diyorum hep yabancı dil
kodları araştır ve anti cheat yazılımlarını inceleBypass Nasıl Kodlanır ? Mantığı Nedir ? Güzel Bir Kaynak Varmı