Build Öğretilir Karşılıklı

AlbaMerlin

Namı Değer Türk Foden
Diamond Üye
sizin gibi lavuklara inat

Son düzenleme:
ücretli yapanlara inat diyosun ücretli hile karsılıgı yapıyosun

Çoğu Kişinin Sorduğu Build Öğretmeyi Paralı Yapanlara İnat Karşılıklı (Sen Mesela BlaBla Src Vercen (Craftrise için)Sonra Src Yi Atıcaksın Bende Build Edip Bakıcam Sonrada Düzgünse Build Öğretmeyi Sana Göstericem (Cheatglobalde olan srcleri geyirmeyiniz) Neyse Altta Dc Var İstek Atın Yeslerim )

Dc : xt_rex1
e arada kendinede almış oluyorsun her türlü sen karli çıkıyorsun youtubeye visiual code derleme nasıl yapılır yazssalar bulurlar

dostum src disyorum (source code demek) yani free gibi birşey biraz düşün alarsın

srcnin ne demek oldugunu biliyorum kanka sadece konuyu acma amacının forumda olmayan kaliteli craftrise srcsi aradıgın icin oldugunu düsünüyorum. vakti olan arkadaslara dcden src compile etmeyi forumdaki bir src üzerinden 1-1.5 saat anlatabilirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çoğu Kişinin Sorduğu Build Öğretmeyi Paralı Yapanlara İnat Karşılıklı (Sen Mesela BlaBla Src Vercen (Craftrise için)Sonra Src Yi Atıcaksın Bende Build Edip Bakıcam Sonrada Düzgünse Build Öğretmeyi Sana Göstericem (Cheatglobalde olan srcleri geyirmeyiniz) Neyse Altta Dc Var İstek Atın Yeslerim )

Dc : xt_rex1
sesli guldum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt