Open Source Bütün Craftrise hilelerinin src'leri

Nowzy

Uzman Üye
Arkadaşlar bütün hileler olmasada bulduğum bütün src leri paylaşmak istediğim
WEASE.CC OPEN SRC =
HERMANOS CLİENT OPEN SRC =
WENTRA OLD SRC =
VAPE LİTE GUİ =
CAKE CLİENT =
Vestige = C
Tenacity =
Holly =

ARKADAŞLAR BAŞKA BULAMADIM İSTEDİĞİNİZ VEYA ARADIĞINIZ Bİ SRC VARSA ARAŞTIRABİLİRİM.
BUNLARI PAYLAŞAN KİŞİLERDEN DİREK ALDIM EĞER İSTEMEZLERSE KALDIRABİLİRİM.

Holly src eklendi

Son düzenleme:
Bunlari visual studio ilemi aciyoruz discorddan yardim edebilirmisin

kral tam bilmiyorum bende bi aralar uraşıyordum intelij idea gibi bi program ile yapılıyor sanırım.
kendin bilmedigin seyi mi buraya attın :D madem bunlari buldun calistigini nerden biliyorsun ? forumdaki tum konulari bir araya toplamis ben buldum :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kendin bilmedigin seyi mi buraya attın :D madem bunlari buldun calistigini nerden biliyorsun ? forumdaki tum konulari bir araya toplamis ben buldum :D
kanka sen çok agresifsin biraz sakin olsan

Kotu bir amaci yokmus aslinda arkadasin oyle ben buldum diyede ustune basarak soylememis sonuc olarak bir arsiv ileride birilerinin isine yarayabilir

Arkadaşlar bütün hileler olmasada bulduğum bütün src leri paylaşmak istediğim
WEASE.CC OPEN SRC =
HERMANOS CLİENT OPEN SRC =
WENTRA OLD SRC =
VAPE LİTE GUİ =
CAKE CLİENT =
Vestige = C
Tenacity =

ARKADAŞLAR BAŞKA BULAMADIM İSTEDİĞİNİZ VEYA ARADIĞINIZ Bİ SRC VARSA ARAŞTIRABİLİRİM.
BUNLARI PAYLAŞAN KİŞİLERDEN DİREK ALDIM EĞER İSTEMEZLERSE KALDIRABİLİRİM.
wentra old gordukce guluyom bide editlemisler WQOPÜREWQÜPQERWOÜP

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunların hepsi forumda paylaşılmadı mı oglum siz niye her haltı alıp alıp repostluyorsunuz yok düzelttim yok arşiv şöyle böyle bi salın

image.png

kendin çok mu biliyon

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt