Bu şeyleri nasıl çözerim

HTS

_1kez
Efsane Üye
agalar selam bir program buldum program java kodlarını cpp çevire biliyor ve gayet başarılı bir şeykilde çevirmiş fakat şöyle bir sorun var koddaki bazı harfler şöyle gözüküyor � nasıl çözerim ?
(so & cr için fly hack yapıyorum bu yüzden bu programı kullanıyorum yardım eden olursa sitede paylaşıcam fly hack :))

agalar selam bir program buldum program java kodlarını cpp çevire biliyor ve gayet başarılı bir şeykilde çevirmiş fakat şöyle bir sorun var koddaki bazı harfler şöyle gözüküyor � nasıl çözerim ?
(so & cr için fly hack yapıyorum bu yüzden bu programı kullanıyorum yardım eden olursa sitede paylaşıcam fly hack :))
Bilgisayar ayarlarından bakmayı dene

Not defteri kullanma, notepad++ dene. Dönüşümde UTF karakterler yoksa ondan da olabilir.

kod'da türkçe karakter olmuyor zaten.
string'de olan özel karakterler dönüşümde
"?" şeklini almıştır.
zaten az çok da tahmin edilebilir veya stringi düzenleyebilirsin.
çok dert bir olay değil.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt