Selamlar arkadaşlar, öncelikle kendim de spoofer işi yapmaktayim tüm oyunları sorunsuz spoofluyorum satisini yapiyorum vesayre neyse ki kendi oynadigim bir oyun var S4 Xero ismin de bu oyuna ilk banlandigimda sorunsuz kaldırdım sonrasında kaldırmayı denediğimde kullanıcı adı şifre yanlış diyip sitesine yönlendiriyor halbuki doğru neyse ki bazı methodlardır vesayre biraz uğraşıp 5-6 kez bu şekilde sorunsuz kaldırdım çok saçma bir sebepten yasaklanmıştım bazı tanıdıklar reportlayınca ban yedim. Anakart serial , bios serail uuid tarih product adi, mac adress, volume id pc adi disk serial hepsini değiştirdim ama hala çalışmıyor acaba gpu ban mı atıldı diye düşünüyorum bu oyunun sistemi valoranttan falan kat kat güçlü valoda anakart ssd degissende girebilirsin spoof atip ama bunda öyle bi sistem yok adminleri oldukca güclü koruyorlar oyunu bazen format atınca tarayıcı değişiyordum fingerprint denilen sistem yüzünden farklı tarayıcı kurup falan deniyordum bazen bu sekilde de fixlememe yardimci oldu bu sorunu ama cidden temp bile çalismiyor bu oyunda asla launcher acilmiyor algılıyor direk hata veriyor resleyince pc yi açılıyor temp gidince onun dışında hala bu dediklerimin hepsini yapıyorum id pw yanlis hatasi verip siteye yönlendiriyor koruması olarak oyun açılırken anticheat falan gözükmüyor oyunun içine gömülü cheatengine aç mesela ertesi gün ban atıyor log tuttuğu için çok garip ama cidden güzel de bir sistem yardımcı olabilecek varsa banımı açmaya bende ona yardımcı olurum iyi günler.. ( %100 GPU BAN YEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM )