uideki free triggeri kullanmıştım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
açtığım tüm hesaplarda bu uyarıyı alıyorum 10 dk içinde bunu çözmek için spoofer mi almam gerekiyor ve almam gerekiyorsa kimden alabilirim ?.gg/canerycheats gel dostum ilgilenelimuideki free triggeri kullanmıştımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediraçtığım tüm hesaplarda bu uyarıyı alıyorum 10 dk içinde bunu çözmek için spoofer mi almam gerekiyor ve almam gerekiyorsa kimden alabilirim ?
10 dk ne alaka ? forumda bir sürü satıcı mevcut @lesuno dan alabilirsin spooferını her turlu yardımcı olur forumda saglam satıcılardan. delaydasın demekki açtığın hesap direk ban yiyorsa hwıd yemıssın actıgın hesapta takılıp ban yıyorsan delaydasın demektır spoofer cozer senın ısıuideki free triggeri kullanmıştımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediraçtığım tüm hesaplarda bu uyarıyı alıyorum 10 dk içinde bunu çözmek için spoofer mi almam gerekiyor ve almam gerekiyorsa kimden alabilirim ?
cihaz banı yemişsin madde 7 yazıyor.. daha ayrıntılı bilgi almak için riot games e ticket atarsan banının ne zaman kalkıcağını sana söylerler.
Hwid yemişsin ve 10 dakika da çözülmez spof veya beklemekten başka çaren yok spof alıcaksan da format bios up down yapman gerekir
10 dk ne alaka ? forumda bir sürü satıcı mevcut @lesuno dan alabilirsin spooferını her turlu yardımcı olur forumda saglam satıcılardan. delaydasın demekki açtığın hesap direk ban yiyorsa hwıd yemıssın actıgın hesapta takılıp ban yıyorsan delaydasın demektır spoofer cozer senın ısı
10 dakika derken orada yanlış yazmışım 10 dakika içinde açtığım tüm hesaplar ban yiyor demeye çalıştım yazamamışım sabahs ersemliği ile ve teşekkürler riota ticket atacağım.gg/canerycheats gel dostum ilgilenelim
ben bu ticket olayını anlayamadım ben bu adamlara ne diye ticket atacağım internette biraz araştırdım 3 aydan fazla atmıyorlarmış hwid ban ama gene bir ticket atayım nasıl atacağım ne diyeceğimHwid yemişsin ve 10 dakika da çözülmez spof veya beklemekten başka çaren yok spof alıcaksan da format bios up down yapman gerekir
riota ticket ac diycekleri 4-6 ay ıcınde ban yediğin günden itibaren o sure zarfında hwıd banın kalkıyor gecıcı cozum olarak @lesuno yada bildiğin bir yerden spoofer alarak sorunu cozersın gecmiş olsun10 dakika derken orada yanlış yazmışım 10 dakika içinde açtığım tüm hesaplar ban yiyor demeye çalıştım yazamamışım sabahs ersemliği ile ve teşekkürler riota ticket atacağım