Çözüldü Bu hileyi nasıl çalıştırabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkofDead

Silver Üye
İletişim
Arkadaşlar Red match 2 hile arıyordum githubda bir tane gördüm visiul studio ile açılıyormuş visual studio kullanmayı bilmiyorum bunu nasıl çalıştırabilirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar Red match 2 hile arıyordum githubda bir tane gördüm visiul studio ile açılıyormuş visual studio kullanmayı bilmiyorum bunu nasıl çalıştırabilirim
gereken tüm program ve kütüphaneleri kur README.md içindekilere göre kodu çalıştır.

gereken tüm program ve kütüphaneleri kur README.md içindekilere göre kodu çalıştır.
hocam visual studio da çalıştırdım dotnet sdk indirdi sonra tekrar bastım ctrl+shift+b trusted workspace & countine dedi bastım sonra no build task to run found. configure build task dedi ne yapmalıyım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam visual studio da çalıştırdım dotnet sdk indirdi sonra tekrar bastım ctrl+shift+b trusted workspace & countine dedi bastım sonra no build task to run found. configure build task dedi ne yapmalıyım
build taskın manuel olarak yapılandırılması gerekiyor olabilir gpt den yaşadığın sorunu detaylı anlat detaylı bir cevap alırsın.

You don't need dot net packages to compile this project. It's written in C++

tıkla
bu videodaki gibi buildledin ve hata çıktıysa hatanı buraya at

tıkla
bu videodaki gibi buildledin ve hata çıktıysa hatanı buraya at
EH7o67b.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt