- İletişim
vt
ekliyorum hocam
zipi değil içindeki dosyayı ekliceksinekliyorum hocam
Hilenin kodları var ama nasıl çalıstırcagımı bilmiyorum bunu exe haline getirebilmeniz münkünmü
indirme linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhileyi indirdirdıysen discord a indir Wolftü için sonra cheatglobalı aç sonra cheat global seni oyun sitesine atcak hangi hileyi çalıştırcaksan ordan oyununu bul yanlız cheat global açık olsun kod çıkan yer sonra menu gelicek deleteye basınca hatta alıyorsan hatta alıyorsan d,ye bir yer var oraya bas sitenin önerdigi visual +++ diye şeyleri indir kolay gelsin zaten site nasıl yapıcanızı söylüyor iyi bakın
pardon hocamzipi değil içindeki dosyayı ekliceksin
ya kanki youtube denilen birşey var araştır işte niye burada uc'de paylaşılan dosyaları paylaşıyonpardon hocam
Wolftü hilesi oyundan atıyor karşı taraf beni atınca otomatik atıyor onun sorunu nedir bilen yardımcı olsunzipi değil içindeki dosyayı ekliceksin
Konusu sence burası mi bu sorununun ? Git konu aç zaten haberleri var güncelleme getireceklerWolftü hilesi oyundan atıyor karşı taraf beni atınca otomatik atıyor onun sorunu nedir bilen yardımcı olsun
hocam video oneriniz varmıya kanki youtube denilen birşey var araştır işte niye burada uc'de paylaşılan dosyaları paylaşıyon
anladım teşekürler sagolunKonusu sence burası mi bu sorununun ? Git konu aç zaten haberleri var güncelleme getirecekler