Bu Dosya Güvenilirmi ?

HTS

_1kez
Efsane Üye
Sitede arkadaşlar Mobile Legends hilesi istemiş buldum ve yayınlama kararı aldım fakat hilede 3 virüs çıktı bi baksanıza tehlikelimi siteden ban yemiyim :)

Sitede arkadaşlar Mobile Legends hilesi istemiş buldum ve yayınlama kararı aldım fakat hilede 3 virüs çıktı bi baksanıza tehlikelimi siteden ban yemiyim :)
hyaır tehlikeli degil rahatlkla atabılırsın

QuickHeal Siber guuvenlık sıstemı şırketı kanka dıgerını bılmıyorumm

Knki bende böyle bir dosya paylaştım ama internet cafedeydim ban yedi hesab açtığım her yeni hesab ban yiyor hwid bani gibi.
Bi fikrin var mı?

adware diyor pek sevmedim.

Adware olarak bulunmuş aslında bilmiyorum şüpheli konuya risk sizdedir tarzı birşey yazarsan daha iyi olur

Kardeşim programda reklam yazılımı var kullanmanı pek tavsiye etmem. Adware yazılım bulunan programı çalıştırdıktan sonra pc açıkken otomatik indirmeler yapan bir yazılım bence kullanma :D

adware var ve reklam yazılımlı pek güvenilir sayılmaz ama risk almak isteyen varsa beni bilgilendirebilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt